2777
2789

سلام خانما 

کسی بوده دچار غلبه بلغم بشه و درمان شده باشه؟؟؟

چکار هایی انجام دادید و چه علائمی داشتین؟؟؟

دکتر سریجات و لبنیات رو برام منع کرده تازه ریفلاکس هم دارم و چیزای دیگه هم منع شدم 

هرچی گفتم برام برنامه غذایی بنویس ننوشته و میگه چیزای گرم و گوشت کبابی بخور

آخه هرچی نگاه می‌کنی سرده و آدم نمیتونه همش کباب بخوره که.....

کسی بوده برنامه غذایی داشته باشه کمکم کنه یا برنامه غذایی بنویسم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلغم اثرش رو‌کبده؟

زیر چشمم پف داره،رفته بودم عطاری،گفت خانم شما بلغم داری انجیر و گلاب بخور

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

برای درمان غلبه بلغم این موارد رو باید رعایت کنید:

🍯 صبحانه نان و عسل، استفاده از روغن زیتون در برخی وعده های غذایی، روزی 7 عدد سیاهدانه همراه با یک قاشق عسل عصر ها مصرف کنید.

🍳🍗🍖

روزی 10 عدد مویز ناشتا مصرف بشه.

مصرف سیب، خرما، زیره و تربچه.

مصرف پیاز در وعده های غذایی. سویق گندم و جو به صورت خشک.

حمام با شکم خالی موقع ناشتا. مسواک زدن مداوم دندان ها با چوب اراک، سر و صورت زیاد شانه زده بشه.

روزی نیم ساعت پشت به آفتاب موقع صبح تا ظهر بسیار عالی و مفید هست.

🚫 خوردن ماهی و ماست، مرغ، چایی سیاه و سبز ممنوع.

🐟🐠🐟

🚫 کثیفی بدن هم ممنوع هست.

🚫 خودتون رو در محیط های سرد و مرطوب قرار ندید.

🚫 هفته ای حداقل یک بار مسجد یا امام زاده برید.

محیط های معنوی از نظر طبی دارای طبع دم هستند و موجب کاهش سردی بدن خواهند شد

لایککنم رفلاکس بیکارم کرده همش فاموتیدین میخورم

فاموتیدین واسه معدس؟رانیتیدین خیلی بهتر بود،این انگار هیچ اثری نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
لایککنم رفلاکس بیکارم کرده همش فاموتیدین میخورم

منم دقیقا سردی معده و بلغم یک طرف 

از طرف دیگه چون ریفلاکس دارم خیلی چیزای دیگه نمی تونم مصرف کنم

خیلی نفخ و باد دارم اگه رفلاکس نداشتم عرق نعنا میخوردم آب رو آتیش بوده ولی چون رفلاکس دارم نمی تونم بخورم 

البته تا قبل اینکه برم دکتر استفاده میکردم دیدم حالم بدتر میشه رفتم دکتر گفت رفلاکس 

تازه مامانم میگه طب سنتی به درد نمیخوره برو نوین 

بهش میگم تو طب نوین رفلاکس درمان نداره و تا آخر عمر باید قرص بخورم

ای کاش پیشم بودی به مامانم میگفتی😐💔

بلغم اثرش رو‌کبده؟زیر چشمم پف داره،رفته بودم عطاری،گفت خانم شما بلغم داری انجیر و گلاب بخور

نمی‌دونم والا من کل بدنم تقریبا درگیره ولی بیشتر معده و گوارشم رو داغون کرده

برای درمان غلبه بلغم این موارد رو باید رعایت کنید:🍯 صبحانه نان و عسل، استفاده از روغن زیتون در برخی ...

خب عزیزم من اینا رو میدونم.

الان موندم برای ناهار و شام چکار کنم 

۳ ماهه سبزیجات و لبنیات و خیلی چیزا نخوردم

از طرفی میترسم ویتامین های بدنم کم بشه 

از طرفی دیگه موندم چه غذایی بخورم که ضرر نداشته باشه و گرم باشه

الان آب گوشت چه رب داشته باشه چه نداشته باشه نمیتونم بخورم بخاطر رفلاکس( کلا غذای طلیتی و پختنی)

برنج،مرغ،ماکارونی،سیب زمینی،قورمه سبزی ،قیمه،لبنیات،مرکبات و خیلی از میوه ها، سبزیجات و صیفی جان به غیر سبزی خوردن،آش، سوپ و...

پس چی بخورم

خب عزیزم من اینا رو میدونم.الان موندم برای ناهار و شام چکار کنم ۳ ماهه سبزیجات و لبنیات و خیلی چیزا ...

گوشت کباب گوسفند منظورم همون چنجه هست در هفته دو سه بار .. حالا غذای سردی احیانا مصرف کردید مثلا همون برنج باید با مصلحش باشه مثلا شوید یا زعفرون و ... یا ماست با پونه و گل محمدی و .. 

چون بلغم سرد و تر هستش بهتره غذاها ابکی نباشن همیشه و بصورت کبابی باشن 

دیگه غذاهایی که طبع گرم و خشک دارن رو خواستید سرچ کنید .. تو برنامتون باشه ، البته چون تابستون هستش خیلی هم به گرمی نبندید خودتونو .. 

ولی استادمون همون چندتا موردو برای درمان غلبه بلغم گفتن مخصوصا پشت ب افتاب نشستن .. 

چند سالته؟ منم دارم شدید، غذاهاای که میخوریم هیچ کدوم مناسب نیست ولی اینا ارزونتر در میان عسل وزیتون وگردم وبادام ومویز وانجیر خشک همش گرونه گوشت پرندگان گرونه البته خودم کمابیش رعایت میکنم ولی مشکل اصلی غذا نیست چون من بهتر نشده بدتر هم میشم به مرور، مشکل از مغز وروح وروانه، دائما فکر میکنم خاطراتی که همش بدن تو ذهنم رژه میرن شبانه روز استرس ومشکلات حل نشدنی وناامیدی،اگه بتونم حل کنم وراحت بخوابم سیستم بدن هم تنظیم میشه