2777
2789
عنوان

چرا آدما این مدلی شدن

80 بازدید | 8 پست

قبلنا که ما کوچیک بودیم واقعا صمیمیت ها بیشتر بود حتی دوتا ادم غریبه که یه جا همدیگه رو میدیدن با گرمی سلام میکردن ولی الان نه بچه ها زیاد دوست دارن با کسی دوست بشن و صمیمی رفتار کنن نه بزرگا

درصورتی که ما بچه بودیم هرجا میرفتیم با بچه های دیگه زود دوست می‌شدیم و بازی میکردیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوم دقیقا 

ولی دلخوشیا کمتر شده حس زندگی کمتر شده

با اجازه اسی

خانوما بیزحمت به تاپیک اخرم سر بزنید😚🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چون ادما گرفتار شدن خیلی

اخه بچه ها که گرفتاری ندارن اونام خیلی خشک شدن اصلا به هم محل نمیدن تو یه جمع که پاشن بازی کنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اخه بچه ها که گرفتاری ندارن اونام خیلی خشک شدن اصلا به هم محل نمیدن تو یه جمع که پاشن بازی کنن

موافقم.بچه ها خودخواه و‌ خودشیفته شدن‌.به هیچکس محل نمیدن. غیره طبیعی شدن.ادمام همینطور