2777
2789

من هنوز اول راهم فقط اومدم برای شما و همه خانومای باردار آرزوی سلامتی برای خودتون و نی نیای قشنگتون کنم😍😍🤍🤍انشالله ب حق همین روزای عزیز ک بهترین و راحت ترین زایمان رو داشته باشید و بسلامتی نی نیتونو بغل بگیرید و قدمش خیر باشه براتون😍🤍🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 35تمومم به امید خدافعلا که فقط درد لگن دارم سیسمونی دخملم آماده اس فقط مونده اتاق رو که بچینم

عزیزم به دل خوش بچینی 

من ک هنوز آماده نیست ولی داره آماده میشه

من هنوز اول راهم فقط اومدم برای شما و همه خانومای باردار آرزوی سلامتی برای خودتون و نی نیای قشنگتون ...

مرسی خانومی ممنونم ازت 

فک‌کنم دوماههه توی ۳۶ هفته گیر کردم 🤣خیلی دیر میگذره این روزای اخرررر

من ۳۴ هفته‌م

کلی کار نکرده دارم و یک ماه زمان برای انجامشون...

یکمم استرس دارم برا زایمان

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مرسی خانومی ممنونم ازت فک‌کنم دوماههه توی ۳۶ هفته گیر کردم 🤣خیلی دیر میگذره این روزای اخرررر

قربون شما برم

آخییی خدایااا🥹🥹آره شنیدم ک خیلی دیرمیگذره ولی انقد شیرینه ک بعدها آدم دلش تنگ میشه برای این روزا از ی طرفم آدم دل تودلش نیس نی نیشو بغل بگیره🥹من الان نی نی میبینم دلم قنج میره🥹😍

قربون شما برمآخییی خدایااا🥹🥹آره شنیدم ک خیلی دیرمیگذره ولی انقد شیرینه ک بعدها آدم دلش تنگ میشه بر ...

دقیقا منم همینطور عزیزممم

اره خیلی دیر میگذره ولی با عشق میگذره😍