2777
2789
عنوان

چقدر ی سری از ادما بیشعورن

481 بازدید | 19 پست

مهمون از شهر دیگ داریم،  همیشه خودشون خودشونو دعوت میکنن و میان، و دو سه تا ماشین میشن و حداقل ی هفته میمونن،  هیچی هم دستشون نمیگیرنو بیان. 

حالا ماها نمیریما، اگ کسی بره نهایتااا بابام بره اونم زود برمیگرده. اونوقت اونا ده نفر میان میوفتن،  اونم بدون امادگی قبلی. ظهر میان و خونه مامانمم خیلی کثیفه. کاش دیگ تموم کنن این اوار شدناشونو

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

خونه بابای منم همین وضعه

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم اصلا تمیز کار نیست،، اصلا بلد نیست خونه را تمییز کنه،  منم باردارم استراحتم. ینی بلند شم کمکش کنم. 

ما هم ازینا داشتیم. بعلاوه بی احترامی‌شون به ما، تو خونه خودمون!

وای ایما حداقل بی احترامی نمیکنن 

ولی ی اشغال دیگ بود تو خونه خودمون بی احترامی میکردن،، 

مامانم نمک ریخت تو کفششون زنه فهمید بدش اومد دیگ خداراشکر چند ساله اینجا پیداشون نشده

بگین خونه نیستیمخیلی ریلکس ردشون کنیندوره زمونه این حرفا تموم شده دیگه

مگه بابای من میزاره؟؟؟؟  

مشکل همیشه از خودیه وگرنه ادم غریبه را هزارو یک راه داره ک بپیچونه. 

اصلا درک نداره خونه کثیفه، امادگی نداریم. 

مامانمم اصلا تمیز کار نیست،، اصلا بلد نیست خونه را تمییز کنه، منم باردارم استراحتم. ینی بلند شم کمک ...

وا مگه میشه زن به این سن بلد نباشه خونه تمیز کنه😐😐😐

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

ولی خودشون واقعا خنده اشون نمیگیره، اخه چطوری ی نفر میره جاش ده نفر میان؟؟؟ 

ی بار انقدر زیاد اومده بودن ک خودشون خجالت کشیده بودن فک کنید اخر شب رسیده بودن ی چند نفرشون تو ماشین خوابیده بودن از بس جمعیت زیاد بود، فرداش ما متوجه شدیم ک تو ماشین خابیدن

مگه بابای من میزاره؟؟؟؟ مشکل همیشه از خودیه وگرنه ادم غریبه را هزارو یک راه داره ک بپیچونه. اصلا در ...

بابای منم همینجوری بود خودم دست بکار شدم 

گفتم مامانم مریضه نمیتونه رسیدگی کنه ماهم شاغلیم ایشالله یه وقت دیگه

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

اصلا مهم نیست که خونه نامرتبه و نباید بخاطر خودتو سرزنش کنی 

مهم اینه که اون آدما آوار میشن روی سرتون و شما هم که نباید کار سنگین کنی و یا غصه بخوری تو این شرایط

من بودم دور از چشم بابام چنان حالی ازشون می گرفتم که برن و صد سال اونجا آفتابی نشن

مهمون یکی دو تا نه یه لشکر 

بعدشم یه روز دو روز نه یکهفته ده روز

اه

وطن ای مادر غمدیده ام.......