2777
2789
عنوان

بی احترامی مادرم به من

173 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

خیلی خلاصه تعریف می‌کنم:

من شرایط روحی خوبی ندارم و خب، توی کنکورمم تاثیر گذاشته اما قطعا زیر ۱۰ هزار میشم و شاید بین ۵ تا ۶ هزار رتبه بیارم.

از این طرف، وقتی از بحث درسم پیش مادرم گله می‌کنم (تک فرزندم و هیچ دوستی ندارمو فقط با مادرم زندگی می‌کنم) به خودش اجازه میده هرچیزی رو بارم کنه!

بهم میگه احمق، خر نفهم!

بهم میگه فکر کنم عقلت کمه. هیچکس تورو نمیگیره.

میگه فکر کردم درست خوبه وگرگه مثل بچه‌های مردم قشنگ نیستی که خواستگار خوب بخوای! باید با فقیر بسازی!

بهم ناسزا میده بعد که اعتراض می‌کنم میگه فکر کردم کری! ://

خب من چیکار کنم؟

زیر فشار کنکور پدرم داره درمیاد، اینم مدام مهمون دعوت می‌کنه و با حرفاش اذیتم می‌کنه😭😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی توجه باش زیاد از اتاقت بیرون نیا . فعلا فقط‌بشین درستو بخون

اتاق ندارم

هرازگاهی میاد یکی بارم می‌کنه و میره😭

توی ۱۲ روز جنگ تمام فامیلاشو دعوت کرده بود اومدن خونمون. من بین یه خیل عظیم بچه نمیتونستم چیزی بخونم.

دیروز هم اجازه داد خ استگار بیاد خونمون. درحالی که من ۱۱ روز دیگه کنکورمه.

هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه.

پارسال ۷۰۰۰ شده بودم، یعنی فحشی توی دنیا نمونده بود که بهم نده. باهام مثل یه برده رفتار می‌کرد!

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

عزیزم توجه نکن و رو درس تمرکز کن فقط

به خدا خسته شدم

یک ماهه معلوم نیست چطوری درس میخونم از بس فشار بهم اومده

نمیذاره. من روحیه‌ام خیلی لطیفه با هر حرفی گریه‌ام میگیره. بعد هرچیزی بتونه بهم میگه و غر میزنه که تو نباید حرفامو گوش کنی! فراموش کن و برو سر درست.

درحالی که من تا فردا این حرفا توی سرم وول میخورن.

خب خودشم میگه دیگه حرفاشو گوش نکن

نمیتونم!

مگه میشه بیاد زیر گوشم یه ریز بد و بیراه بگه، بگه زشتی و احمقی و هیچی نمیشی و فلان، بعد من آروم باشم؟

مغزم داره می‌ترکه

از صبح ساعت ۴ تا الان گریه کردم و درس خوندم

اصلا اهمیت نمیده

کاش بمیرم انقدر تحقیر نشم