2777
2789
عنوان

گلو درد

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

ببخشید ی سوال داشتم  من حدودا ۲۰ روز پیش علائم سرماخوردگی داشتم ب مرور بهتر شدم اما الان حدود ۵

/۶ روزی میشع ک سرفه میکنم و حین سرفه تنگ نفس میشم جوری ک نفسم بالا نمیاد و نمیتونم اب دهنمو قورت بدم در طول روز شاید دوبار  ایطور بشم شبا وقتی ایطور میشه از خواب میپرم  بنظرتون اینا طبیعیه و به سرما خوردگی میخوره یا آسمه؟ ممنون میشم  جواب بدید🙏🏻

اگر بله که به تنفس مربوط میشه

با کولر روشن میخوابی؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دراز میکشی بدتر میشی؟

نه اصلا نفسامم منظمه و مشکلی نی اما وقتی باد میخوره تو صورتم هوای ازاد  یا مسقیما جلوی باد کولر میشینم تنگ نفس میشم یا سرفه میکنم ..

نه اصلا نفسامم منظمه و مشکلی نی اما وقتی باد میخوره تو صورتم هوای ازاد یا مسقیما جلوی باد کولر میشی ...

بیشتر تو فضای باز وقتی باد میاد اصلا نمیتونم نفس. بکشم  همش سرفه ..

بیشتر تو فضای باز وقتی باد میاد اصلا نمیتونم نفس. بکشم همش سرفه ..

برو متخصص داخلی تا تشخیص بده مشکل چیه

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

متشکرم عزیزم لطف کردی❤️

امیدوارم بلا ازت دور باشه و همیشه شاد و سرزنده باشی