خالم مجرده، تنها زندگی میکنه شبا میرم پیشش بخوابم،هوا گرمه اینم هی کولر خاموش میکنه از گرما بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره، ی بار ساعت ۱۲ونیم شب ی بار ساعت ۳ ی بار ساعت ۴ امشبم ساعت ۱ونیم ، از صب تا شبم سر کاره خونه نی ک بگی کولر ی سره روشنه، ساعت ۱۱ونیم ۱۲ کولر رو روشن میکنه موقع خواب، بعد یهو شب از گرما بیدار میشی میبینی خاموش کرده میگ میسوزه همش روشن باشه، دو هفتس مث آدم نخوابیدم همش دو س ساعت میخوابم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
وای خانواده شوهرمم همینن اون موقع جنگ شده بود رفته بودیم ویلاشون بخوابیم زن بابای شوهرم کولر رو خاموش کرد بعد من ب شوهرم گفتم تروخدا برو روشن کن از گرما بیدار شدم رفت روشن کرد دو دقیقه بعد خاموش کرد دوباره بیشعور
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
خب بگو اگر میخوای باز شب بیام اینجا باید کولر روشن باشه الان پیش ما که جنوبیم کولر 24ساعته روشنه
حتی مامانم زنگش زد گفت بهش تو گرما نمیتونه بخوابه روشن کن گفت باشه ولی فقط دو س ساعت روشن میکنه تا آفتابم د میاد خاموش میکنه میگ دیگ هوا روشنه انگار مثلا لامپه هوا روشن بشه نیاز نی