2777
2789
عنوان

شما باشین میاین دیگ پیشش

80 بازدید | 9 پست

خالم مجرده، تنها زندگی میکنه شبا میرم پیشش بخوابم،هوا گرمه اینم هی کولر خاموش میکنه از گرما بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره، ی بار ساعت ۱۲ونیم شب ی بار ساعت ۳ ی بار ساعت ۴ امشبم ساعت ۱ونیم ، از صب تا شبم سر کاره خونه نی ک بگی کولر ی سره روشنه، ساعت ۱۱ونیم ۱۲ کولر رو روشن میکنه موقع خواب، بعد یهو شب از گرما بیدار میشی میبینی خاموش کرده میگ میسوزه همش روشن باشه، دو هفتس مث آدم نخوابیدم همش دو س ساعت میخوابم 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

پنکه زمینی گزینه بهتریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خانواده شوهرمم همینن اون موقع جنگ شده بود رفته بودیم ویلاشون بخوابیم زن بابای شوهرم کولر رو خاموش کرد بعد من ب شوهرم گفتم تروخدا برو روشن کن از گرما بیدار شدم رفت روشن کرد دو دقیقه بعد خاموش کرد دوباره بیشعور

خب بگو اگر میخوای باز شب بیام اینجا باید کولر روشن باشه الان پیش ما که جنوبیم کولر 24ساعته روشنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بگو کولر برای همین کار ساخته شده

همونطور که یخچال سالها 24 ساعته به برق وصله

وقتی استفاده ما در حد کاربرد اونه چرا بسوزه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واااا یعنی چی میسوزه کولر نرو خب اسیری میری مگه

میگ ی سره روشن باشه میسوزه پول از کجا بیارم تعمیرش کنم، دلم نمیاد تنهاس مامان باباشم فوت شدن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
خب بگو اگر میخوای باز شب بیام اینجا باید کولر روشن باشه الان پیش ما که جنوبیم کولر 24ساعته روشنه

حتی مامانم زنگش زد گفت بهش تو گرما نمیتونه بخوابه روشن کن گفت باشه ولی فقط دو س ساعت روشن میکنه تا آفتابم د میاد خاموش میکنه میگ دیگ هوا روشنه انگار مثلا لامپه هوا روشن بشه نیاز نی 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
بگو کولر برای همین کار ساخته شدههمونطور که یخچال سالها 24 ساعته به برق وصلهوقتی استفاده ما در حد کار ...

میگم قبول نمیکنه میگ سوخت تو پولشو میدی؟

☆彡彡 نسیمم ミミ☆