2777
2789

امروز تولدم بود نمیدونم احساس میکنم دیگه مثل قبل بقیه دوستم ندارن. مثلا خانواده همسرم همیشه تبریک میگفتن و حتی کادو میدادن یا میومدن برای تبریک امروز حتی تبریکم نگفتن یا شوهرمم احساس میکنم سرد شده ولی بی احترامی ازشون ندیدم تا حالا. فقط خانواده خودم تبریک گفتن و چند تا از دوستام.شما هم بودین ناراحت میشدین؟ 

چقدر ما دهه شصتی ها گناه داریم من  که اصلا یادم نمیاد یه تولد خوب برام گرفته باشن تو بچگی حسرت یه تولد گرفتن به دلم مونده  اینم از بزرگیمون. واقعا توقع کادو و اینا ندارم ولی واقعا با یه تبریکم آدم خوشحال میشه😒😒🥺🥺

نه مهم نیست واسم 

شوهرت یادش نبود؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من که کلن از اول نمیگفتن . در صورتی که تولدای خودشون من همیشه جشن گرفتن حتا سال قبل خاستم نگیرم زنگ زدن یادآوری کردن و دستور دادن حتمن سوپرایز کنم . ولی بیخیال عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من امسال تولد ۱۹ سالگیم و به جز مامان بابام کسی بهم تبریک نگفت 

هیچ کادویی ام نگرفتم حتی از بابا مامانم 

حس اضافه بودن میکردم 

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
برا من که کلن از اول نمیگفتن . در صورتی که تولدای خودشون من همیشه جشن گرفتن حتا سال قبل خاستم نگیرم ...

راستی تولدتم مبارک عزیزم امیدوارم بهترینهای دلت امسال برات اتفاق بیفته 💚 💚 🥰 

اره من ناراحت میشم، تولد برام مهم نیستاا ولی آدمای مهم زندگیم اگه تبریک نگن آدم حس بدی میگیره… منم امسال تولدمو کسی که عاشقش بودم تبریک نگفت منم ازش سرد شدم فقط سر همین یه مورد کمرنگ شدم کلا😕

تولد کیو جشن بگیرین؟

بیشتر خانواده شوهر و گاهی هم خانواده خودم 😐 انگار شده وظیفم ولی خانواده شوهرم حتا نمیدونن و ماهی هستم و برسه به روز 

قبلا من برا خودم جشن میگرفتم و کیک میخریدم ولی الان برام مهم نیس اصلا یادشون نباشه راحتترم

دقیقا من یه چند سالی خودم کیک خریدم بعد با خودم گفتم واقعا مسخرس خودم برای خودم کیک بگیرم دیگه نمیگیرم😕🥺 ولی برای همسرم همیشه میگیرم ولی اون انگار براش مهم نیست