خوابم نمیبره دلم تنگه ادمای قدیم، دوران قدیم، زندگی قدیم دلم برا اون بی دغدغه بودنه تنگ شده
از اینده میترسم خیلی زود انگار بزرگ شدیم
الان دلم حمایت یه مردو میخواد چیکار کنم برم به عشقای قبلیم پیام بدم؟
اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤
نه یه احساس زودگذره سعی کن بخوابی و به آینده خوب فکر کنی
مرسی عزیزم
اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!