2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 107 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میگم حالا که فعلا چند ماه ب شوهرش سرویس نداده رفتن تو اتاق درو بستن بچشونم‌ دادن مامانم هی گریه ...

واقعا برام عجیبه من عاشق خونه خودم هستم هیچ دوست ندارم خونه کسی باشم حالا به هر بهانه ای .

راستی همون دعا ها اثر داره بخون دعای رفتن مهمان ما هم ماه پیش مهمان اومد نرفت سوره کوثر خوندم تا با یه در دسری رفتن .

واقعا برام عجیبه من عاشق خونه خودم هستم هیچ دوست ندارم خونه کسی باشم حالا به هر بهانه ای .راستی همون ...

وای چقدر بدبختیم ما🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا چجوری اینا زندگی میکنند...

بیا توت فرنگی بردار🍓

فردا دیدم نرفت دعوا را میندازم دیگ رد دادم

به بابات هم بگو اذیتم یعنی چی بگو دلت میخواد تو برو خونشون 

وای منم مجردی این جور بودم مامانم با مهمان دعوت می‌کرد یا ما باید می‌رفتیم مهمانی منم همش حجاب میکردم خیلی اذیت میشدم

میگم به خواهرت بگو کی قراره برگردی تهران می‌خوام باهات بیام برم دکتر چکاپ بدم یا برم متخصص پوست

😂😂😂😂

میگم دوماه پیش خواستیم بریم تهران دومادمون‌ تنش لرزید اومد شهرستان انقد دلش نبود جنگ شد محرم شد نرفت که ما نریم خونش بعد بگم میخوام بیام تهران بدتر نمیرن دگ

بیا توت فرنگی بردار🍓

به بابات هم بگو اذیتم یعنی چی بگو دلت میخواد تو برو خونشون وای منم مجردی این جور بودم مامانم با مهما ...

خوشبحالت شوهر کردی رفتی 

بابا من منطق حالی بالیش نی تاحالا منطقی باش حرف نزدم با اینک ۲۰ سالمه فک می‌کنه ۱۳ سالمع و هیچی حالیم نی و باید خفه شم تا شوهر کنم اونوقت شاید آدم حسابم کرد

بیا توت فرنگی بردار🍓