2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 107 پست
جنگ که تموم شده اینها بهونه اشون هست که یه جا آوار بشن و مفت خوری کنند چه خبره اینهمه موندن. شما چ ...

حرف دلمو زدی 

من نمیتونم چیزی بگم بگم میریزن سرم 

آبجیم که بخواد منو بد جلوه بده گریه می‌کنه جلو بابام ک اره مبینا اینو گفته ب من 

بابامم میپرع بهم 

بیا توت فرنگی بردار🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته تموم شده که چرا بر تمیگردن خونشون. مامانت بگه برین دیگه بسه کنگر خوردین لنگر انداختین. بعد ...

شوهر ابجیمم خانوادتون پرو و گدان‌ حقی ام نداریم بشون چیزی بگیم 

در حدیه که بابام. جاشو میندازه که بخوابع

مامان بابام خیلی سادن

بیا توت فرنگی بردار🍓

خواهرت چی اون کمکی نمیتونه کنه خانوادتو راضی کنه؟ینی لیسانس داری و میخوای استخدامی شرکت کنی یا کنکور ...

آبجیم اگر دست دل باز بود دوماه لنگر نمینداخت اینجا ک پولش جم سه مبل بخره

بیا توت فرنگی بردار🍓

حرف دلمو زدی من نمیتونم چیزی بگم بگم میریزن سرم آبجیم که بخواد منو بد جلوه بده گریه می‌کنه جلو بابام ...

خونه پدر همینش بد هست. بزرگ شدی برای خودت فکر و نظر داری ولی می گن خفه شو حرف نزن. حرف حرف ماست 

ولی خواهرتم فکر می کنه زرنگ هست در صورتی که شوهرش فقط یه مفت خور الدنگ و خاله زنک بار میاره 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

شوهر ابجیمم خانوادتون پرو و گدان‌ حقی ام نداریم بشون چیزی بگیم در حدیه که بابام. جاشو میندازه که بخو ...

چقد رو دادین بهش. چقد حرصم گرفت از اینا 🤦🤦🤦. یکم تیکه بنداز دعوا راه بنداز بزار ناراحت بشه خواهرت برن دیگه. 

خونه پدر همینش بد هست. بزرگ شدی برای خودت فکر و نظر داری ولی می گن خفه شو حرف نزن. حرف حرف ماست ولی ...

دقیقااااا🥲🥲🥲🥲🥲🥲

شوهرش مفت خوره گداست‌ 

تا فهمید می‌خوایم‌ بیایم خونش تهران دوماه لنگر انداختن اینجا

بیا توت فرنگی بردار🍓

چرا حالشون. نیست که شاید بابام ندارع دستش خالیه ابجیم‌ دلش میخواد لخت شه برم سر خونه زندگیم دستاش پر ...

عزیزم به شوخی بگو 

بگو شما نمی‌خوایم برید خونتون 

بهونه بچه رو بیار بگو خسته شدیم

یا به خواهرت یواشکی بگو تو رو خدا برید خسته شدم خونه گرمه 

چقد رو دادین بهش. چقد حرصم گرفت از اینا 🤦🤦🤦. یکم تیکه بنداز دعوا راه بنداز بزار ناراحت بشه خواهرت ...

فردا دیدم نرفت دعوا را میندازم دیگ رد دادم

بیا توت فرنگی بردار🍓

عزیزم به شوخی بگو بگو شما نمی‌خوایم برید خونتون بهونه بچه رو بیار بگو خسته شدیمیا به خواهرت یواشکی ب ...

فردا میگم حالا که فعلا چند ماه ب شوهرش سرویس نداده رفتن تو اتاق درو بستن بچشونم‌ دادن مامانم هی گریه می‌کنه نمیزارع بخوابیم

بیا توت فرنگی بردار🍓

فردا دیدم نرفت دعوا را میندازم دیگ رد دادم

مرگ یه بار شیون هم یه بار.  

دیگه بدتر از این که نمی شه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)