2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 107 پست
و چیکار کنم

درستو بخون کم کم مستقل بشی بری خوابگاه بری سرکار حتی شده بری دنبال زندگی خودت اگه شرایطشو داری شوهر هم جزو گزینه هات باشه مورد خوبی بود روش فک کنی نه راهی برای فرار که 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم میخواد بره خونه مامانش اصفهان که راحت شه از دست اینا بابام نمیزاره

خب باباتو باید راضی کنی خودش تو عذابه بنده خدا بابات چرا نمیزارن و مقاومت می‌کنه 

البته بی دخالت و منظور میگم شاید بتونم کمکی کنم

درستو بخون کم کم مستقل بشی بری خوابگاه بری سرکار حتی شده بری دنبال زندگی خودت اگه شرایطشو داری شوهر ...

بابام ن میزارع برم سرکار ن پول دانشگامو‌ میده جالب نی😂 شوهر خوبم نیس

بیا توت فرنگی بردار🍓

خب باباتو باید راضی کنی خودش تو عذابه بنده خدا بابات چرا نمیزارن و مقاومت می‌کنه البته بی دخالت و من ...

میدونم درست میگی بابام خرجی مهمون میده خرجی خانواده نه و نمیزارع ما جایی بریم اخلاق بدی دارع

بیا توت فرنگی بردار🍓

ینی چی نه درس یوخ؟🥲الآن چند سالته دیپلومتو گرفتی ؟چرا نمیزاره آخه نمیشه مامانت راضیش کنه؟

دارم دانشگاه درس میخونم خب برا معلمی که پولش باگریه التماس من جور میشه 

مامانم هیچی براش مهم نی جز خوابیدن 

بیا توت فرنگی بردار🍓

اره بچه آخرم من همونم ندارم بگم بیاد منو بگیره اگر بگیر نیس ولش کن

ولی خودم می‌خوام برم کلاس  آرایشی درآمد داشته باشم که خودم برم بجا اجاره کنم نجات بدم خودمو به این مردها فایده ندارد امید ببندیم 

چرا حالشون. نیست که شاید بابام ندارع دستش خالیه ابجیم‌ دلش میخواد لخت شه برم سر خونه زندگیم دستاش پر ...

جنگ که تموم شده اینها بهونه اشون هست که یه جا آوار بشن و مفت خوری کنند  چه خبره اینهمه موندن.  شما چقدر بی زبونی؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اتاقم گرمه آقا دلم میخواد برن خسته شدم نمیرن ابجیم‌ حتی خونه مادر شوهرش نمیره چون بچش‌ شیطونه راش نم ...

خیلی وقته تموم شده که چرا بر تمیگردن خونشون. مامانت بگه برین دیگه بسه کنگر خوردین لنگر انداختین. بعدشم مهمون یه روز دو روز. اینا که خودشونو زدن به پرویی باید خرجی بدن یا مواد غذایی بخرن دیگه حداقل. 

دارم دانشگاه درس میخونم خب برا معلمی که پولش باگریه التماس من جور میشه مامانم هیچی براش مهم نی جز خو ...

خواهرت چی اون کمکی نمیتونه کنه خانوادتو راضی کنه؟

ینی لیسانس داری و میخوای استخدامی شرکت کنی یا کنکور بدی؟چون من خودم کنکور دادم براش