2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

998 بازدید | 107 پست

آبجیم تهران زندگی می‌کنه 

دو ماه پیش اومد شهرستان موند تا جنگ 

جنگم موند 

محرم موند 

و نمیره 

خسته شدم من چ گناهی کردم 

بابام ک دستش خالیه چ گناهی کرده 

من دختر تابستون میخوام لخت شم تو خونه چ گناهی کردم 

بچه ابجیم‌ خیلی شره‌ همشم کشنس‌ شوهر ابجیمم خونه مامانش روستای دوماه خونه ما میخوره می‌خوابه 

خیلی ام‌ پروعه‌ 

خستممم

زیرشونم. من تمیز میکنم 

امیدوارم دیگ جنگ نشه

بیا توت فرنگی بردار🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو خودش کاراشو کنه تا شما خسته نشیبر تو اتاقت بیرون نساراحتت

اتاقم گرمه آقا دلم میخواد برن خسته شدم نمیرن ابجیم‌ حتی خونه مادر شوهرش نمیره چون بچش‌ شیطونه راش نمیدن

دیگ نمیتونم تو اتاق حبس شم میرمم‌ تو اتاق شوهر ابجیمم بدش میاد

بیا توت فرنگی بردار🍓

همه ابجیا همینن ماهم ک دو کوچه فرقشه مشهدیم از روز جنگ اینجاس شوهرش از خداشه خرج نده بره جا معشوقه ه ...

چرا حالشون. نیست که شاید بابام ندارع دستش خالیه ابجیم‌ دلش میخواد لخت شه برم سر خونه زندگیم دستاش پر النگو شوهرش گدا

بیا توت فرنگی بردار🍓

ای بابا🥲نمیشه بگین مثلا میخوایم بریم جایی؟مثلا بگین چند روز میخوایم بریم سفر

سفر😂😭

ن بابا 

بابام هیجا نمیره تازه خوشش میاد بابام خرج کنه 

پول دانشگاه سه ماه مونده ندادم داریم خرج دومادمون‌ میکنیم قد گاو میخوره 

در حدیه‌ که دماغشو‌ تمیز می‌کنه دستمالشو‌ پرت می‌کنه وسط خونه ابجیمم نگاش نمیکنه مامانم اصلا کار نمیکنه میمونم من

بیا توت فرنگی بردار🍓

وای خیلی خسته اسی اینکه همش بخوای با لباس رسمی و بلند جلوشون بگردی شال و مانتو شومیز🤦🏻‍♀️من خودم ب ...

اینک یه پسر شیطون هم داشته باشه و دوماه بمونه خونت و خرجی نده و زیرشو تمیز نکنه

بیا توت فرنگی بردار🍓

سفر😂😭ن بابا بابام هیجا نمیره تازه خوشش میاد بابام خرج کنه پول دانشگاه سه ماه مونده ندادم داریم خرج ...

ببخشید اسی ولی چه بی شرفیه ینی چی آخه اخم و تَخم کن وظیفه تو نیس دیگه هم شی دسمال مماغی اونم برداری

اتاقم گرمه آقا دلم میخواد برن خسته شدم نمیرن ابجیم‌ حتی خونه مادر شوهرش نمیره چون بچش‌ شیطونه راش نم ...

تازه من مادرم مشکل تنفسی داره کولر نمیشه روشن کنم حتی پنج دقیقه بخدا تو این گرما دما چهل نشد هنوز اندازه پنج دقیقه کولر روشن نبوده چند وقت یک بار میرم کتابخونه ک فقط خنک بشم گوارش روشنه 

چرا حالشون. نیست که شاید بابام ندارع دستش خالیه ابجیم‌ دلش میخواد لخت شه برم سر خونه زندگیم دستاش پر ...

خدا پدرت حفظ کنه برات سایه اش انشالله بالا سرت باشه همیشه آبجی من شوهرش میلیاردره خرج نمیکنه گدا اینم عادتش داده های بیان خونه ما تازه من پدرم فوت شده مادرم ندارع اصلا هیچ درآمدی 

ببخشید اسی ولی چه بی شرفیه ینی چی آخه اخم و تَخم کن وظیفه تو نیس دیگه هم شی دسمال مماغی اونم برداری

دیگ چیکار کنم بدبختم پیشونیم نوشته کلفتی

بیا توت فرنگی بردار🍓