یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه والا از بچگی پیش خودم بزرگ شده امشب خونمون خوابید بدون مامانش دیدم همش تکون میخوره گفتم چرا نمیخوابی ؟ گفت عادت ندارم یهو یادم اومد زن عموم همش گوشواره میندازه تو گوشش میگه دست میزنه به گوشم خوابش میگیره الان گوشواره انداختم دست زد بهش کلا بیهوش شد 🥲🥲
خواهرم دمای اتاقش باید زیرصفر باشه بعد بره زیر لحاف بخوابه زمستونا رادیات اتاقش بستس و پنجره باز تو سوز سرما تابستونم هم کلر آبی خونه دائم روشنه هم جدا از اون تو اتاقش کولر گازی زده زیر دوتا کولر بالحاف کرسی😐
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من خودم اگرطلا داشته باشمنمیتونم بخابم وحتما باید صدا گیر بزارم تو گوشام وگرنهمحاله بخابم ودور سرم باید یههد بند باشه ویه بالش کوچیک دارم که حتما باید زیر چونهام بزارم وگرنه فقط فکر میکنم دهنم باز مونده یا دندونام قرینه روهمنیست