2777
2789
عنوان

فروش طلا برای خونه

74 بازدید | 11 پست

زمین مال پدرشوهرمه،  قراره بزنه به اسم همسرم و پسر دیگه ای هم نداره و این زمین ۱۰ به بالا می ارزه ..به نظرتون طلاهامو بفروشم یا تیکه تیکه بسازیم ...الان تو یه ساختمون با مادرشوهرم😒

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلاهامو بخاطر خونه فروختم و راضی ام

باز تونستی بخری؟ شوهرم میگه باز برات میخرم اما دیگه مگه میشه ۲۰۰ گرم طلا خرید؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

اگر زمین رو میدن و چشمشون دنبالشه خیر این کارو نکنید

اما در کل فروش طلا رو من فقط برای خرید خونه اوکی میدونم 

خودمم در حال ساخت خونه که بودیم بخش زیادی از  طلاهام رو فروختم 

البته همسرم 6 دانگ سند رو به نامم زده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من طلارو برای ماشین فروختم ولی پشیمونم

چند گرم فروختین؟

اگر زمین رو میدن و چشمشون دنبالشه خیر این کارو نکنیداما در کل فروش طلا رو من فقط برای خرید خونه اوکی ...

از اول برای شوهرم خریدن ،طبقه اول رو مغازه ساختیم و برای شروع طبقه دوم دیگه پولی نمونده ...میخوایم اجاره بدیم برای نمایشگاه ماشین

شروع کنید ب ساختن هر جا کم آوردی طلا بفروش

طبقه اول رو بدون فروختن یک گرم طلا ساختیم و میخوایم اجاره بدیم برای نمایشگاه ماشین ..برای طبقه دوم پولی نمونده