2777
2789
عنوان

اخلاق بد پسرم

257 بازدید | 21 پست

دو سالشه ساعت 7شب از خواب بیدار شده بود الان نمیخوابید منم شدیدا خسته بودم و هی خوابم میبرد اما بچه نمیخوابید دیگ انقد وول خوردو اخرش خوابید اما من دیگه خوابم نمیبره با اینکه شدیدا خستم و فردا اساس کشی دارم

لطفا اگه راهی دارین بگین خواب ظهرش کم شده و ظهرا انقددیر میخوابه که ساعت 6عصر میشه بعد شب نمیخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بد موقع خوابیده معلومه ک تا این موقع بیدار میمونه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اخلاق بد نیس.مگه زوری میشه خابید؟خودت الان ب زور بخاب میشه؟طفلی تا ۷ خابیده.خواب بعداز ظهرو حذف کن.ا ...

عزیزم اصلا نمیشه ظهرا باید بخوابه مگه دست منه حذف کنم انقد خسته میشه انگار خاموش میشه

تو سن پسر من یه بار ظهر میخوابن که بچه من شش خوابیده تا هفت انقد خواب ظهرش دیر شده افتاده تو اون ساع ...

خب دیگه وقتی میبینی ۶ شده نخوابیده نخوابون تا ساعت ۹ بشه بعد بخوابین تا صب

اینجوری صب زود پامیشه ۲ اینا چرت میزنه

پسر منم خیلی بد خوابه 

دیشب کم خوابید ستعت ۳ خوابید صبح بیدارش کردم

دیگه امشب  ۱۰ شب  باهم خوابیدم ۱۲ این طبقه پایینی جا آب معدنی اورده بودن بچه هاش تو بالکن هی میکوبیدن پریدم از خواب رفتم نگاه کردم ببینم چیه دیدم اینان حالا خوابم بهم خورده

خداروشکر پسرم خوابه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

همسایه من بچه اش همسن بچه شما بود

ظهر حدود ساعت یک بچه اش رو میخوابوند بعد ساعت چهار اینا بیدارش میکرد و میرفتن بیرون و پارک و اینا

اون شوهرش کارمند بود و بعد از ظهر ها سرکار نبود و یه تایی با ماشین میرفتن دور میزدن یا میرفتن خونه ی مادربزرگ

شب هم حدود ۱۰ یا ۱۱ میخوابیدن

ی مدت که گذشت بچه عادت کرده بود ۴ بعد از ظهر بیدار میشد

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.