2777
2789

سلام مامانای محترم میدونین که بچه ها گاها بازیگوشی های انجام میدن که نمیشه دخالت نکرد و اینکه هم از دیدگاه روانشناسی و هم شرعی توصیه اکید شده که با بچه ها با دید مهربانانه برخورد بشه ولی گاها برای هممون پیش اومده که رفتاری انجام داده باشیم و بعدش پشیمون. خواستم سوالی ازتون بپرسم لطفا صادقانه جواب بدین اینکه از نظر شما تنبیه بچه ها از نوع فیزیکی تحت هر شرایطی اشتباهه یا گاها به منظور تغییر رفتارشون می‌تونه موثر باشه؟ و اینکه خودتون تاحالا از تنبیه نتیجه گرفتین یا خیر؟ فقط خواهشمندم نظر شخصیتون رو بگین و تجربه تون ، به دور از درست یا غلط بودنش 

خب

من مادر نیسم ولی وقتی بچه بودم پدر و مادرم کتکم میزدن ،البته گاها؛و الان تاثیر خیلی بدی رویِ روحیات و افکارم گذاشته

از نظر من کتک زدن تحت هر شرایطی اشتباس

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبیه فیزیکی درحدخیلی کم مثلایه سیلی کوچیک ب باسنشون یاپاشون مثل یه تشریاتلنگرمفیده وتاثیرگذاره باعث میشع ازت حساب ببره ودرست غلط یادبگیره

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

نه بچه هم گیج میشه هم میترسه همه چی بهم میریزه و یه مدت همش باید مراقب باشی تا خرابکاری که کردی کمرنگ بشه تو ذهنش

فکر کن یه گل رو هر روز مراقبشی یه دفعه عصبانی بشی پا بذاری روش در این حد خرابی به بار میاره متاسفانه 

هیچ وقت هیچ وقت از تنبیه بدنی بچهای من چیزی یاد نگرفتن 

و فقط تهدیدی بود که دوباره انجامش دادن.و بی فایده ترین و کم اثر ترین کار همین ننبیه بدنی.

اماا هر موقع ارتباط چشمی گرفتم باهاشون و قشنگ نشستیم در ارامش صحبت کردیم بیشتر و بهتر و موثر تر جواب گرفتم.

فرزاند من ۸ و ۵سال هست

تنبیه بدنی  باعث میشه تربیت بچتو هم از دست بدی.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تنبیه فیزیکی درحدخیلی کم مثلایه سیلی کوچیک ب باسنشون یاپاشون مثل یه تشریاتلنگرمفیده وتاثیرگذاره باعث ...

موافقم ولی بنظرم نکته مهم اینکه همینم ترجیحا همون لحظه عصبانیت و کار اشتباهشون اگه نباشه خیلی بهتره

موافقم ولی بنظرم نکته مهم اینکه همینم ترجیحا همون لحظه عصبانیت و کار اشتباهش من اگه نباشه خیلی بهتره

اگه بتونی نزنی ک خیلی بهتره کنترل کنب

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛