2777
2789

همون خوشیا که چشا گرد میشه از ذوق اشک شوق میاد تو چشما همونا که حتی یادشون میوفتی بازم دلت گیلیگیلی میشه دلت میخواد هی تکرار بشه یا اولین هر خاطره خوبی😂😍

همون خوشحالی قشنگا ولی اینبار هر خوشحالی قبوله خودم اگه بشه میگم کل دبیرستانم 

انقدر دوسش داشتم هرسری یاد کارام میوفتم کلی میخندم به حالو روزم😁😍

یا یاداوری اولین کافه رفتن منو رفیقم که هنوز سوژه جفتمونه😂

من خلاصه گفتم بیاید کامل بگید بازم خوشحالیتون تکرار بشه😍

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم نیس یادمه ها ولی الان خوشایند نیس

چرا؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

روزهای قشنگ نوجوونی و جوونی با پدر آسمونیم که خیلی از شبها خوابشو میبینم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ب عشقم برسم میشه بهترین اتفاق زندگیم 

لطفا واسه امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلییییی چیزااااا هست 

یکیش همسرم وقتی بچه بود میرفت گچکاری سیب زمینی چینی تا بتونه برای من کادو بخره🥺

یکیش زایمانم و دخترمو اوردن بغلم🥹

خیلیییی زیاده مال من

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من دوست دارم سال 96.97.98روزای خوبش البته برام تکرار بشه 🥹برم به اون موقع ها

گفتم خلاصه نه😟😂

بگو حال خوبتو

خیلی فکر کردم ولی یادم نمیادد

کااش منم به چیزی هایی که توی دلمه برسم و این حس رو تجربه کنم 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

خیلی فکر کردم ولی یادم نمیاددکااش منم به چیزی هایی که توی دلمه برسم و این حس رو تجربه کنم

ایشالا منم اون خوشحالی عمیقه ته دلم مونده منتظرم بشه واسه منم دعا کن منم دعات کردم😍💛