2777
2789
عنوان

بیاید از اون خوشی بگیم که با یاداوریش اکلیلی میشیم🐣💛

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله شروع میکنم😂ببین من از چندین سال پیش اصن یادم نیست چند وقت پیش بوده از هفت سال پیش هشت سال پ ...

ببین اگه اخلاقتون بهم میخوره و همو دوست داشته باشین حرف مردم بادی پیش نیست که میره به دلت توجه کن نه حرف مردم وموقعیت

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

ببین اگه اخلاقتون بهم میخوره و همو دوست داشته باشین حرف مردم بادی پیش نیست که میره به دلت توجه کن نه ...

ن نمیخوام چیزی باشه بینمون🙂

بدرد هم نمیخوریم ولی من انگاری همش تو فکرشم نمیدونم🙂

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

ن نمیخوام چیزی باشه بینمون🙂بدرد هم نمیخوریم ولی من انگاری همش تو فکرشم نمیدونم🙂

اخه دلت اونو مبخواد اگه دلت بخواد نمتونی صدای دلت رو خاموش کنی 

اخه دلت اونو مبخواد اگه دلت بخواد نمتونی صدای دلت رو خاموش کنی

نمیشه باید خاموش بشه🙂

اینچیزا و احساسات تو زندگیم معنایی نداشتن الانم نباید این حسه خیلی پروبال بگیره:)

شاید نباید راجبش حرف بزنم که مرور نشه

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

نمیشه باید خاموش بشه🙂اینچیزا و احساسات تو زندگیم معنایی نداشتن الانم نباید این حسه خیلی پروبال بگیر ...

اهم خودت میدونی ولی من اعتقادم همینه همیشه صدای قلب بلندترین و پاک ترین صداییه که میتونی بشنوی