2777
2789
عنوان

امشب خودکشی

360 بازدید | 37 پست

اینقدر مامان بابام اذیتم کردن اینقدر تهمت زدن که تصمیم گرفتم خودمو بکشم ۱۰ تا بسته قرص آوردم ترسید از دستم به زور گرفت  .

حالم بده

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

چند سالته؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نمیکشه الکی خودتو بدبخت کن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

خودکشی کنی مادر و پدرت تغییر میکنن؟ 

خودت چی شرایطتت بهتر میشه؟

چرا همین عزم برای خودکشی رو برای مستقل شدن د فرار از اون محیط به کار نمیبری دختر خوب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بااینا چیزی نمیشه 

منم یکبار شاید نزدیک صد و خورده ای قرصای مختلف خوردم 

هیچیم نشد 

فقط تا یکماه ورم داشتم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

10تا شیاف دیکلوفناک بخور بدون درد و راحت میمیری .صد درصدی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من ۲۱ سالمه . از بچگی مدااااام تو خونمون دعوا بوده . بابام مشکل اعصاب داره . نه جایی داریم بریم نه پولی واسه همین مامانم نمیتونه طلاق بگیره تنهایی تنهاییم . این چند روز به قدری دعواهای بابام زیاد بوده که از شدت استرس و اضطراب تمام بدنم یخ کرده خوابم نمیبره خیلییی حالم بده . نمیدونم چیکار کنم فقط امشب آرزو کردم اگه خوابیدم دیگه صبح بیدار نشم . برام دعا کنید زودتر بمیرم راحت شم چون جرئت خودکشی ندارم 🙂