2777
2789
عنوان

امشب خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
۲۲

دیگه به سنی رسیدی که بتونی بری سرمار و استقلال مالی داشته باشی و از فضای سمی خونه دور باشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فرار به کجا به کدوم سمت؟ میدونی تو این دنیای بزرگ چقدر ادمایی شبیه اطرافیانمون که اذیت میکنن هستن؟ م ...

۲۲

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۲

الان آرومتری؟ بهتری؟ 

پنجره رو باز کن یکم هوا بخوره به سرت 

بببین اطرافت چیزای قشنگ و خوبم پیدا میشه 

نگران نباش امشب بگذره فردا هم هست 

ممکنه کم یا زیاد طول بکشه ولی بالاخره اینام میگذره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان آرومتری؟ بهتری؟ پنجره رو باز کن یکم هوا بخوره به سرت بببین اطرافت چیزای قشنگ و خوبم پیدا میشه ن ...

اره فقط کل وجودم میلرزه

اره فقط کل وجودم میلرزه

بخاطر فشار و ناراحتیه 

درکت میکنم حق داری بدنت داره داد میزنه اینقدر زجرش ندی 

کاش میشد حرفی کاری کمکی بکنم تا حالت بهتر بشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بخاطر فشار و ناراحتیه درکت میکنم حق داری بدنت داره داد میزنه اینقدر زجرش ندی کاش میشد حرفی کاری کمکی ...

عزیزی

عزیزی

قربونت برم دختر خوب و قشنگ 

مراقب خودت و جسم و روحت باش 

قربانی بودن ما باعث خوب شدن بقیه نمیشه 

زندگی کوتاهه سعی کن یجوری باهاش کنار بیایی و ازش لذت ببری

قربونت برم دختر خوب و قشنگ مراقب خودت و جسم و روحت باش قربانی بودن ما باعث خوب شدن بقیه نمیشه زندگی ...

چشم