2777
2789
عنوان

اگ بینیت عملیه بیا

129 بازدید | 21 پست

من بیرون از شهرم بینیمو عمل کردم بعد فردا باید گچمو بردارم ولی شرایطشو ندارم دکترمم اصرار داره حتما باید بیا پیش خودم اگ برم پیش یکی دیگ توی شهر خودم مشکلی واسه بینیم پیش میاد؟چرا دکترم اصرار داره حتما پیش خودش بردارم گچو؟میشه راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش خودش نواقصشو ببینه دیگه

منم خونه ام یه شهر دیگه است برای عمل بینیم اومدم شهر مادریم چهارشنبه برمیگردم خونه خودمون

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چون دکترت خودش میدونه چیکار کرده ولی اونی که میخای بری پیشش که نمیدونه مشکل بینیت چی بوده باید چطور احتیاط کنه ممکنه بینیت آسیب ببینه بعد دکترت گردن نمیگیره حتما برو پیش خودش چون خودش گچ گرفته نه اون

دکتر دیگه انجام نمیده اصلا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بهتره بری پیش خودش 

اشکال نداره یکی دو روز بیشتر گچ بمونه ولی برو پیش خودش 

خودش معاینه میکنه و دوباره نگاه میکنه چسب میزنه یه سری نکات میگه 

تامپون ن و اسپیلنت‌ و اینا باشه درمیاره اگر لازم باشه نوستریل میده برای قرینه سازی سوراخ بینی 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

فکر میکنی منم همینطور بودم و رفتم پیش خودش این دلایلو هم خود دکترم گفت ..که اگر مشکلی براش پیش اومد ...

مشکلی یعنی چه مشکلی؟ ممکنه بینیم خراب شهههه؟؟ دکترم پسفردا نیس گفت فردا هم برنداری تاول میزنه

بهتره بری پیش خودش اشکال نداره یکی دو روز بیشتر گچ بمونه ولی برو پیش خودش خودش معاینه میکنه و دوباره ...

دکترم پسفردا نیس و گفت برشنداری تاول میزنه😭😭ممکنه بینیم زشت بشههه؟؟

دکترم پسفردا نیس و گفت برشنداری تاول میزنه😭😭ممکنه بینیم زشت بشههه؟؟

چه ربطی داره به زشت شدن 

از روز عملت تا امروز چقدر گذاشته ؟

من یادمه دکتر گفته بود گچ رو باید ۱۰ تا حداکثر ۱۴ روز برداری 

البته دکتر با دکتر فرق میکنه 

یه سری میگن ماساژ بده یه سری میگن ماساژ نده 

یه سری میگن فلان قدر و فلان شکل چسب بزنن یه سری دیگه مخالفن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه ربطی داره به زشت شدن از روز عملت تا امروز چقدر گذاشته ؟من یادمه دکتر گفته بود گچ رو باید ۱۰ تا حد ...

خب پس چرا حتما باید دکتر خودم برداره 

الان یه سری فیلم واسم فرستاد گفت طبق اینا بگو واست چسب بزنه و از مراحل باز کردن گچ واسم فیلم بگیره نکنه بخاطر فیلم گرفتن میگن باید حتما بریم کلینیک خودشون؟

خب پس چرا حتما باید دکتر خودم برداره الان یه سری فیلم واسم فرستاد گفت طبق اینا بگو واست چسب بزنه و ا ...

نه بابا واسه فیلم نیست 

واقعا فکر کردی از بینی همه فیلم میگیرن ؟؟؟

فقط اونایی که خیلی خوشگلن و آرایش شیک دارن فیلم و عکس میگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40