2777
2789

سلام‌ دخترم‌ ۳روز‌ پیش‌ زد‌ تو‌ دستش‌ زد‌ واکسنای‌ دیگه‌ تب‌ کرد‌ ولی‌ این‌ اصلا‌ تب‌ نکرد‌ اگه‌ تب‌ کرد‌ استامینوفن‌ بدش

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادم نیست. ولی یادمه بهترین واکسنه. معمولا بچه اذیت نمیکنن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم من نمیدونم میشه بگی. واکسن شیش ماهگی یه دونه اس یا دوتا ؟ 

برای پسر منم هفته بعده. سر اون دو تا واکسن اذیت کرد. میگن این بدتره چون یگی دیگه اضافه میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

از رو دست زده میشه

کسایی که میگید این واکسن درد و تب نداره،اتفاقا داره. واکسنه،واکسن تب میاره، دختر من تو بقیه واکسنا اذیت نشد،امان از این واکسن یکسالگی قشنگ تب و لرز گرفت.

البته اینم بگما واکسن یکسالگی درست یک هفته بعد زدن،تب میاره

اطلاعات غلط ندین،که طرف بره راحت بشینه که تب نمیاره

یک سالگی تب نداره کلا چون 3 گانه توش نیست پس استامینوفن نمیخواد

حدود 10 روز بعدش یکم دونه قرمز میزنه بدنش و بعد خوب میشه خودش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design