2777
2789

خوشگلم اعتماد بنفس مهترین فاکتوره خودت باش و اصلا نترس 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اعتماد به نفس برو بترسی و هر حسی در مورد خودت داشته باشی روی اونم انرژیت تاثیر میذاره 

همه از آدمای با اعتماد به نفس و خوش خنده خوششون میاد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونین انگار وظیفه دختره خوشگل یاشه اما وظیفه پسر نی 

اصن خیلی میترسم از اینکه بگه وای این چ زشته 

البته عکسامو دیدم به هر کی هم میگم میگه آره عکسات شبیه خودته ولی باز میترسم 

یه بلاگر هست 

اسمشو یادم نیست 

تو پست ها و استوری هاش انقدر خوشگل بود 

همش میگفتم خدایا چقدر خوشگله خوش بحالش

گذشت تا همین چندماه پیش تو نقش جهان دیدمش

اصلا باورم نمیشد اون باشه 

کاملا متفاوت بود 

اگه دوستم نمیگفت اون همون بلاگرس نمی شناختمش

مجازی همش مزخرفه و دروغ 

خودتو دوست داشته باش

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

منم درکت میکنم خیلییییی استرس گرفتم یکی دو بار که رفتم سرمو مینداختم پایین که زیاد چشم تو چشم نشیم.

ولی چیزی که مهم تره نوع حرف زدن و اعتماد به نفسه که باعث میشه جذاب تر بشی.

من استرس داشتم و خجالت میکشیدم یکیشون همونجا گفت نمیخوام زنم خجالتی باشه دوست دارم اجتماعی باشه و ...، یکی دیگه هم پشت سرم گفته بود که دوست نداشته بیاد، به زور اومده و منم یکیو میخوام که دوستم داشته باشه و ....

تاپیکای نی‌نی سایت اینجوری شده که همش میگن دیگران خوشگلن وقتی هم بهشون میگی اعتمادبنفستو بالا ببر فرهنگه نداشتشون باعث میشه دهنه نجسشونو باز کنن و هرچی لایقه خودشونو خانوادشونه به بقیه بگن...همین بعد از ظهری یه عقده‌ای نوشته بود الهی هرچی خوشگله بمیره چون من زشتم بهش گفتم روی اعتمادبنفست کار کن بهم فحش داد...اونجا فهمیدم علاوه بر نداشتنه زیبایی و البته حسرت به دله شوهر بودن شعور هم نداره...خدا واقعا میدونه چیو به کی بده...بعد تاپیکاشو نگاه کردم همشون در مورده این بود که میخواد اسید بپاشه روی صورته ملت...روانی بودن موج میزنه توی یه عده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

با اون همه کرم مراقبتی گرون با اون همه ژل و عمل ببین چی هستن که مجبورن با فی لتر بیان جلو دوربین 

خودت رو با اونا مقایسه نکن

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو