2777
2789
عنوان

دارم می میرم امروز عاشورای منم بود شوهرم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 74 پست
چون ذات مرد همینه سیرمونی ندارهولی دیکه قسم نمیخورمخدا منو ببخشه

یعنی چی ذات مرد همینه؟!؟😐😂

الان فرق این شخص با ی حیوون چیه ؟؟!

خوبه ما هم بگیرم ذات ما خانوما آهن پرستیه؟؟!هر کی پول بیشتری داشته باشه میریم با اون؟!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گفتید ولی الانتا همین چند دقیقه‌ی پیش عقیدتون این بود که تمام مردها همیننخوشحالم که تونستم عقیده ...

خوشحال نباش 

اصلا حرف من ربطی ب شما نداشت 

تو ی کامنت دیگه گذاشتم ۹۹٪

چقدر خودشیفته ای شما

دیگه ریپ نزن 

پرمدعا 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

😭😭😭😭

البته ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم

فقط این حدس من بود

اما آبجی یه چیزی بگمت ک اصلا شکن ک اتفاق نمیوفته

مطمئن باش حداقلش به اندازه تمام لحظه هایی ک شما حرص خوردین و ناراحت شدین،شوهرت  تاوان پس میده ، چون شکستن سوگند وفاداری تاوانش خیلی سنگینه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
یعنی چی ذات مرد همینه؟!؟😐😂الان فرق این شخص با ی حیوون چیه ؟؟!خوبه ما هم بگیرم ذات ما خانوما آهن پر ...

نمیدونم اینا حرفایی ک شنیدم😆😅

خوشحال نباش اصلا حرف من ربطی ب شما نداشت تو ی کامنت دیگه گذاشتم ۹۹٪چقدر خودشیفته ای شمادیگه ریپ نزن ...

خب خوبه

ی چیز دیگه هم از شما یاد گرفتم

این که شعور ذاتیه

چون من با شما محترمانه حرف زدم اگر شعور یادگرفتنی بود شما هم باید محترمانه حرف میزدید

ولی خب به این موضوع اعتقاد داشتم فقط که الان کاملا بهم ثابتش کردید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ی مرد میتونه هم زمان هم عاشق زنش باشه و هم چندتا دیگه ولی قلب زن فقط برا ی مرد جاداره

این غیر ممکنه

اون دیگه عشق نیست هوسه

خب من یه مردم قطعا نمیتونم همزمان عاشق ۲ نفر باشم

مگر اینکه بخوام یکیشون رو فقط دوستش داشته باشم و این دوست داشتنه هم زیاد دوام نمیاره

گذشته از اینا

وقتی بدونم ک باعث میشه اونی ک عاشقشم رو از دست بدم یا حداقل اون عشقه کمرنگ بشه

بیخیالش میشم😊

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
خب خوبهی چیز دیگه هم از شما یاد گرفتماین که شعور ذاتیهچون من با شما محترمانه حرف زدم اگر شعور یادگرف ...

من اتفاقا خیلی باشعورم ب کسی توهین نمیکنم

ب شمام توهین نکردم

چ از خودراضی هرچی میخوای میگی 

شمام الان توهین کردی 

بعدا گفتی عقیده ی نادرست 

ب نظرمنم شعور ذاتیه ک شما نداری

من از این تاپیک رفتم برا احترام ب خودم

شمام ریپ نزن

واینک بدون وقتی کسیو ترغیب ب طلاق کنی گناهش ب گردن شمام هست زندگی شو می‌پاشونی

من قصدم از کامنتام فقط دلداری ب این خانوم بوو 

حالا شما تشویق ب طلاق کن خانم عقل کل

این غیر ممکنهاون دیگه عشق نیست هوسهخب من یه مردم قطعا نمیتونم همزمان عاشق ۲ نفر باشممگر اینکه بخوام ...

خوش ب حال خانومت 🙏

من اتفاقا خیلی باشعورم ب کسی توهین نمیکنمب شمام توهین نکردمچ از خودراضی هرچی میخوای میگی شمام الان ت ...

😅

منم با شما موافقم

نیاز به ادامه بحث و توضیحات از سمتمون نیست...

هرکی این تاپیکو میخونه میفهمه کسی که اینجا نامحترمانه برخورد کرده کیه

به سلامت

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

زن اگه خیانت کنه هزاران هزار مشکل براش پیش میاد مبادا برای دل خنک شدن خودت را بدبخت کنی خیانت روح و روان وارامش خودتو ازت میگیره احساس پاکیت را میگیره یا ببخش وقسمش را بپذیر که بهترین کاره یا دنبال گرفتن حق وحقوقت باش که اینم دردسر داره ولی خیانت کثیف ترین راهیه که شیطون پیش پات میزاره

سلام عزیزم من شوهرم سه بار با گوشی بهم خیانت کرد هر بار چند ماه بعدش دوباره این فکر همراهش بود انگار با این رفتار خو میگیرن 

تصمیم گرفتم نذارم رفاه زیاد داشته باشه تا بیکار میشه زیاد تو گوشی هسته خودمم شلخته پلخته میگیرم و همین کار میکنم 

تا میتونم بهش کار میدم بیا اینکاروکنیم یا اینکه کارای روزمره رو بهش میگفتم نمیتونم انجام بدم تنهایی بیا کمکم

می‌خوام بگم هر آدمی زیاد خوشی زیر دلش بزنه دست به اینکار میزنه (بچه و بزرگ) هم نداره ،باید یاد داشته باشید وقتی بیکاریش زیاد با گوشی میگذرونه اون موقع چه بهونه ای پیدا کنی که ازون گوشی دربیاد 

و اینکه از آبروشون تو محل کار خیلی میترسن که نکنه آبروم ببره 

مرحله آخر تهدید هسته که تو محل کار آبروتو میبرم

واقعا هم بی کله بازی دربیار که اینکارو می‌کنی 

کاری کن اگر ناراحتی از ناراحتی ناراحت باشه بهش فرصت بده 

اون نمیخاد بین تو و کس دیگه یک انتخاب داشته باشه 

میخاد هم تو که براش نقش پررنگی داری باشی همم یه نقش کمرنگ ولی درس ادب رو بهش با اینکارا میتونی بدی 

ببخشید زیاد شد 

((بچه و بزرگ) هم نداره از این لحاظ میگم که وقتی هر آدمی درکنار رفاه بیکار باشه همه فکری می‌کنه که تنوعی به خودش بده )

تو باید بهش فرصت بدی اما اون آدم سابق نباش 

کمی محبت کمرنگ کن تا زمان همه چی رو درست کنه 

و بدونه دفعه بعدی در کار نیست و فرصت آخره

قبول کن خودمون هم زیاد براشون کاری میکنیم زیادی احساس خوبی پیدا می‌کنند خوشی می‌زنه زیر دلشون

گویا رابطه با شماره جدید ادامه خواهد داشت

قطعا اگه با شماره جدید رابطه ادامه داشته باشه 

نیازی به بلاک کردن اون فرد نیس 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.