2777
2789

که خوب باشه واقعا نتیجه بده

برا سیاهی زانو ، آرنج ، زیر بغل و اینا می‌خوام

اگه واقعا چیز خوبی میشناسید بگید

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زانو و آرنج کیسه و سفید آب هفته ای دوبار.کرم روشن کننده بدن هم داروخونه ها بگی دارن.

می‌دونم همین که زیاده برندا گیج می‌کنه آدم رو دیگه

همشون تاثیر گذار نیستن

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
می‌دونم همین که زیاده برندا گیج می‌کنه آدم رو دیگههمشون تاثیر گذار نیستن

گلایکولیک اسید اوردینری میگن خوبه من استفاده نکردم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

اون برای صورت خوبهبرای بدن باید محصولی بگیره که حاوی هیدروکینون یا آربوتین باشه

من شنیده بودم واسه بدن هم استفاده میشه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

کرم اوره ۵۰درصد اتوپیا تو اینستا دیدم ولی استفاده نکردم.میگن تو شیردهی اینا مضره صبر کردم تموم بشه استفاده کنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم