2777
2789
عنوان

غمه سنگینی امشب حس میکنم

443 بازدید | 41 پست

انگار امروز عاشورای واقعی بود منم توش بودم بعد

داشتم نگاه میکردم

نمیدونم چیشد امروز ولی عجیب گریه کردم

منی که تا ۲ سال پیش تو هیعت کاری با امام حسینو اینا نداشتم

انگار همه کوچه امشب برام سیاهه

با همه غمم با همه گناهم با زندگی که نمیدونم توش باید چیکار کنم 🥲 ولی امشب فقط دلم با حسینه 

اگه حس مشابه من دارین میتونین باهام حرف بزنین

راستی عزاداریاتون قبول باشه انشالا🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چیزی توی احوالات امشب و این روزها باعث شد که بیشتر حس کنی. گاهی وقتا یه اتفاق خاص یا یه لحظه خاص می‌تونه اینطور همه احساسات رو درگیر کنه. شاید هم خودت رو خیلی درگیر مسائل کرده‌ای که بیشتر می‌خوای از خودت فاصله بگیری و بخوای یه جوری آرامش پیدا کنی. احساس غم و دلشکستگی شاید از یک جایی داره میاد که خودت هم نمی‌دونی دقیقا چیه. خودت رو زیاد قضاوت نکن. باید فکر کنی چطور می‌تونی اون حس رو به سمت بهتر شدن ببری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شاید چیزی توی احوالات امشب و این روزها باعث شد که بیشتر حس کنی. گاهی وقتا یه اتفاق خاص یا یه لحظه خا ...

تو هوش مصنوعی هستی؟؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من تا حالا هیئت نرفتم ولی امشب رفتم اینقدر گریه کردم همه نگام میکردن نمی‌دونم چی شد اصلا خیلی حالم بده 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

امن یجیب  خوندم به نیت همه

خستم انقدر آرزوهام رو از این سال به اون سال بردم 

دعاااکنید برام سال دیگه محرم به همشون رسیده باشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

آبجی الان که حالت معنویت زیاده لطفا برام دعا کن 

آبجیا هرکی پست منو میبینه دعا کنه آشتی کنیم امشب یا حداکثر فرداشب 

من میدونم که خدا میتونه پس لطفا  بخواید شاید دعای شما درحقم مستجاب شد😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻 الهی خدا هزار برابر به خودتون بده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم