2777
2789
عنوان

بچه بد غذا 😭😭😭

96 بازدید | 9 پست

خانمای گل پسرم یه سال نیمشه خیلی بد غذاس یعنی گاهی میزنم تو سر خودم از دستش 😭هستم می‌کنه اصلا اصلا چیزی که درشت باشه در جا در میاره از دهنش تف می‌کنه فقط اوتمیل میخوره اونم هرچی داخل باید له شده باشه دیگه خسته شدم میگم اصلا رشد نمیکنه که اینجوری میگم بذار جلوش خودش بخوره همه زندگیم به گند کشیده ولی طرف دهنش اصلا نمیبرع کسی تجربه ای داره بهم بگه یه راه حلی چیزی ♥️

من فقط محو تماشای نی نی🥹

چرا عکس گذاشتی چشم نظر  نیفته روش🥲

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله بهش خدا حفظش کنه 

سعی کن سفره بندازی غذا بخورید اگه آجی یا داداش داره بذارش کنار اونا خودت یه سمت دیگه بشین 

به هیچ عنوان زوری غذاش نده

بچه رو بیشتر ببر داخل جمع و مهمونی 

کم کم خودش غذاخوری میشه 

و یه نکته غذاشو بده باباش یا کسی دیگه غیرخودت بهش بده

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

والا من دختر عموم رو دیدم پسرش سه سال و نیمه هنوز براش غذای جدا درست می‌کنه و غذاشو کامل با ماست میکس می‌کنه و لهش میکنه و خودش می‌ذاره دهنش .پسر شما هنوز خیلی کوچیکه ازش توقع زیادی دارین 

والا من دختر عموم رو دیدم پسرش سه سال و نیمه هنوز براش غذای جدا درست می‌کنه و غذاشو کامل با ماست میک ...

منم همین کارو میکنم ولی خب ادم‌خسته میشه خدایی میبینم بقیه بچه ها میخورن تو این سن

معده ی بچه ها کوچیکه بادست وریز ریز غذابدش مثلا یه سیب زمینی چندتکه کن توخورش دربیار بادست له کن تود ...

با دستم اصلا نمیخوره باز با قاشق چندتایی میخوره