2777
2789

اینه که هیچوقت تا وقتی کسی زیاد منو جدی نمیگیره نرم سمتش و نگم خب بزار حالا من یکم گرم بگیرم شاید اونم صمیمی شد باهام

شاید بگید خب ما باید با رفتارمون گرم باشیم و بریم سمت بقیه ولی بچه ها واقعاااا چه بخواید چه نخواهد هیچی خواستنی تر از مغرور بودن نیست 

وقتی جایی دعوت نشدید نرید 

وقتی کسی تحویلتون نمیگیره تحویلش نگیرید

وقتی کسی بهتون سر نمیزنه و احوالتون رو نمیپرسه پیگیرش نباشید

در برابر جنس مخالف غرور داشته باشید (غرور سالم : اون ارزشی که برای خودتون قائلید)

اصلا فرض کنید که یه الماس و جواهر نایابید و خودتون رو دسته بالا بگیرید 

و اینکه با هرکسی نشست و برخواست نکنید آدما میتونن به راحتی انرژی و لولتون رو ازتون بگیرن

همیشه با بالاتر از خودتون معاشرت کنید از لحاظ مالی منظورم نیست . منظورم آگاهی و شخصیت و سواد و و و

به جاش انقدر پیشرفت کنید که تنها افتخار زندگیشون این باشه که بگن شما از اشنا هاشونید

پیرینسس🎀🤍

یه سوال چطور یکی داره مستقیم با شوخی یا بی شوخی بهمون توهین میکنه سریع جواب پیدا کنیم بگیم که بعدش از خود خوری هزار تا درد نگیریم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم 

منم یه چیزی میگم دخترا  یادتون باشه همیشه 

پسری که شما رو دوست داشته باشه ازتون رابطه نمی‌خواد پسری که میخواد لهتون کنه و بدش میاد از تون می‌ره سراغ رابطه 

یه سوال چطور یکی داره مستقیم با شوخی یا بی شوخی بهمون توهین میکنه سریع جواب پیدا کنیم بگیم که بعدش ا ...

سه راه داره برای من

اول اینکه تو هم مدل خودش با شوخی بهش تیکه می‌ندازی و میخندی

دو اینکه خیلی جدی بهش میگی ناراحت شدم حدتو بدون

سه اینکه بهش میگه متوجه نشدم میشه دوباره تکرار کنی؟ و اگه تکرار کرد بهش بگی کلاس شوخی میری انقدر بامزه ای؟...

و کلی جواب های دیگه

پیرینسس🎀🤍

من جمع میکنم همرو یهو یه روز میشورم پهنش میکنم افتاب

منم میخوام بدونم چطوری سریع جواب میدین من اون لحظه یخ میزنم اصلا مخم قفل میشه باید چکار کنم ؟ اول خونسردیمو حفظ کنم یا چی؟؟؟

منم میخوام بدونم چطوری سریع جواب میدین من اون لحظه یخ میزنم اصلا مخم قفل میشه باید چکار کنم ؟ اول خو ...

منم یا اون لحظه یخ میزنم یا کلا ادم با ادبی نیستم که تند جواب ندم و نرم جواب بدم چون کلا اهل تیکه پروندن و بحثای خاله زنکی نیستم مثل بعضی زنا

برای همین یهو جمع میکنم با تندی تموم به طرف انتقاد میکنم 

معمولا وقتی طرف میبینه من ساکتم و اونم داره میتازونه و من هیچی نمیگم میدونه که دارم اماده میشم که یهو رنگیش کنم 

منم یا اون لحظه یخ میزنم یا کلا ادم با ادبی نیستم که تند جواب ندم و نرم جواب بدم چون کلا اهل تیکه پر ...

دقیقا من انقد بدبختم که ک نمیفهمم داره بهم توهین میشه میرم فکر میکنم کلی خودخوری میکنم بعضیا نیش مار دارن جدیدا سریع میفهمم یکی داره بد برخورد میکنه ولی قفل میشم دلم میخواد سیفون بکشم روش ولی نمیتونم

دقیقا من انقد بدبختم که ک نمیفهمم داره بهم توهین میشه میرم فکر میکنم کلی خودخوری میکنم بعضیا نیش مار ...

حالا من تازگیها از مامانمم کمک میگیرم اگه طرف فامیل باشه بهش میگه که حواستو جمع کن دخترم خوشش نمیاد از این حرفات ها