به نظرم کارتون درست نبوده هرکس خودش باید تضو سایت باشه
اخه اخرش به واسطه زنگ میزنند نه به خودش ..یعنی من درخواست وساطت بدم به یه خانمی ..سایت شماره منو میده.. بعد سر از دست دادن مادرمون خیلی حالش خوب نیست مثلا کلا کدنویسی رو کنار گداشته کافینت نداره بجاش وانت خریده میخاد همش تو سفر باشه
اینا رو به واسطه میگم و بیشتر قصدم انتخاب دختر مادر از دست داده هست تا شرایط همو درک کنند ..
اخه هیچکی دور برمون حالمون رو نمیفهمه ..ولی اون که تجربه داره خوب میفهمه
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
بازم اجیش فکرشه،من بهشون گفتم حق ندارید جایی برید...
ملاک هاتون رو تو بخش توصیحاتش میتونید بگید .. اگه ثبتنام کردید. و بعد تکمیل فرم میتونید تو جستوجو فرمها رو نگاه کنید که کدوم به معیار شما نزدیکتره .. قسمت انتطارت من از همسرم رو هم حتما چک کنید
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
مهم نیست که شرایط جامعه چطور باشه یا چقدر گزینهها محدود بشن. اگه واقعاً میخوای ازدواج کنی، باید گزینهها رو بررسی کنی. ازدواج سنتی هم خوبه برای کسایی که میخوان با خانواده و با دیدگاه خودشون پیش برن. برای تویی که ازش خوشت نمیاد، باید خودت رو توی محیطی قرار بدی که پیدا کردن فرد مناسب راحتتر بشه. شرایط جامعه ممکنه همیشه بد باشه، اما اگه خودت بهش وارد نشی، هیچ وقت نتونی بفهمی چطور میشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!