2777
2789
عنوان

ازدواج

562 بازدید | 12 پست

من 38 سالمه تا الان فکر ازدواج نبودم به دلایلی که خودم داشتم

و الان هم مطمعنا گزینه های مناسب من محدود هستن. 

و اینکه یا من خوشم نمیاد یا اون طرف...

از ازدواج سنتی هم خوشم نمیاد...چون هندونه در بسته است...

و شرایط جامعه و ... هم که میبینم واقعا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت های همسریابی معتبر گزینه خوبیه برای شما

من که برای داداش بزرگم تو سایت ادم وحوا ثبت نام کردم ببیتم چی پیش میاد

خودش بدبخت خبر نداره..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به نظرم کارتون درست نبوده هرکس خودش باید تضو سایت باشه

اخه اخرش به واسطه زنگ میزنند نه به خودش ..یعنی من درخواست وساطت بدم به یه خانمی ..سایت شماره منو میده.. بعد سر از دست دادن مادرمون خیلی حالش خوب نیست مثلا کلا کدنویسی رو کنار گداشته کافینت نداره بجاش وانت خریده میخاد همش تو سفر باشه 

اینا رو به واسطه میگم و بیشتر قصدم انتخاب دختر مادر از دست داده هست تا شرایط همو درک کنند ..

اخه هیچکی دور برمون حالمون رو نمیفهمه ..ولی اون که تجربه داره خوب میفهمه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بازم اجیش فکرشه،من بهشون گفتم حق ندارید جایی برید...

ملاک هاتون رو تو بخش توصیحاتش میتونید بگید .. اگه ثبتنام کردید. و بعد تکمیل فرم میتونید تو جستوجو فرمها رو نگاه کنید که کدوم به معیار شما نزدیکتره .. قسمت انتطارت من از همسرم رو هم حتما چک کنید

ملاک هاتون رو تو بخش توصیحاتش میتونید بگید .. اگه ثبتنام کردید. و بعد تکمیل فرم میتونید تو جستوجو فر ...

نمیدونم واقعا.گاهی فکر میکنم باید بیخیالش بشم یا اینکه خودش پیدا بشه!!

نمیدونم واقعا.گاهی فکر میکنم باید بیخیالش بشم یا اینکه خودش پیدا بشه!!

نه بنطرم اقدام کنید شاید تو فرمها یکی نطرتون رو جلب کرد .. چون خواسته ها وعلایقشون رو داخل فرم مینویسند

مهم نیست که شرایط جامعه چطور باشه یا چقدر گزینه‌ها محدود بشن. اگه واقعاً میخوای ازدواج کنی، باید گزینه‌ها رو بررسی کنی. ازدواج سنتی هم خوبه برای کسایی که میخوان با خانواده و با دیدگاه خودشون پیش برن. برای تویی که ازش خوشت نمیاد، باید خودت رو توی محیطی قرار بدی که پیدا کردن فرد مناسب راحت‌تر بشه. شرایط جامعه ممکنه همیشه بد باشه، اما اگه خودت بهش وارد نشی، هیچ وقت نتونی بفهمی چطور میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!