2777
2789

همش میترسم بزنم به جایی و نگرانم برای ماشین برداشتن 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

تو رانندگی بترسی باختی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جاهای خلوت ک هولت نکنن

هروقتم نتونستی ترمز میگیری دیگه

کم کم اوکی میشی نترس

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
چیکار کردی قبول شدی🥲

هم خیلی تمرین کردم هم توکل کردم هم نذر کردم هم شانس اوردم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

اصلا نترس بترسی باختی و هیچوقت راننده نمیشی

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂