2777
2789

مرسی که اومدین

جلو جلو بگم من خیلی ابتدایی ام که از سوالام تعجب نکنین

میخوام مرغ ریش ریش درست کنم 

مرغ آبپز کردم

پیاز تفت دادم و رب زدم و یکم آب و ادویه

الان خیلی گذاشته نمیدونم رب پخته یا نه؟طعم رب پخته چجوریه؟میخورم مزه ترشی هنوز کامل زیر دهنده باز دو سه قاشق آب میریزم باز میبینم همینه 

کامل ددست نشده هنوز نه؟میترسم ترکیب شون کنم با مرغ و رب خام باشه و گند بزنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

رب ۵ دقیقه تفت بخوره براش کافیه 

رب پختن نداره تفت میدن که رنگ باز کنه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه الات مرغ ریش ریش شده رو باید جدا سرخ کنم؟بعد با رب تفت داده شده تفت بدم؟؟؟

یا میتونم همون مرغ ریش شده آبپز رو به ربم اضافه کنم تفت بدم؟؟؟؟میخواستم این کارو کنم تاپیک قبلی یکی گفت نه باید مرغ آبپز شده رو حدا تفت بدی باز با ربی که آماده کردی تفت بدی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بعد اینکه الات مرغ ریش ریش شده رو باید جدا سرخ کنم؟بعد با رب تفت داده شده تفت بدم؟؟؟یا میتونم همون م ...

جدا سرخ کن بهتر میشه اینجوری بریزی داخل رب بافت خوبی پیدا نمیکنه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
رب ۵ دقیقه تفت بخوره براش کافیه رب پختن نداره تفت میدن که رنگ باز کنه

رنگ که باز کرده

خب با اب بوده هی آب اضافه کردم خالی تفت ندادم 

یکم شکر بریز

چه جالب، باعث زود اماده شدنش میشه؟همیشه بریزم  تو رب؟معظل دارم با این موصوع

البته تازه دارم یاد میگیرم

جدا سرخ کن بهتر میشه اینجوری بریزی داخل رب بافت خوبی پیدا نمیکنه

جدا با روغن خالی دیگه؟

البته پیاز نگینی دارم ولی رب پیاز داره خودش باز اینجوری زیاد میشه پیازش

بعد اینکه پیاز نگینی خورد کردم خیلی اضافی اومد میشه تو یخچال نگه داشت؟یا فریزر؟

رنگ که باز کردهخب با اب بوده هی آب اضافه کردم خالی تفت ندادم

دفعه بعد آب نریز

دفعه بعد آب نریز

اخه اونو فقط دو دقیقه باید با مرغ تفت بدم خیلی کمه مرغا همونطور مزه رب میدن که..

جدا با روغن خالی دیگه؟البته پیاز نگینی دارم ولی رب پیاز داره خودش باز اینجوری زیاد میشه پیازشبعد این ...

پیاز نگینی رو سرخ کن بعد فریز کن

اره با روغن خالی سرخ کن بعد قاطی مواد ربی کن

پیاز نگینی رو سرخ کن بعد فریز کناره با روغن خالی سرخ کن بعد قاطی مواد ربی کن

ممنونم عزیزم

مرسی ازتون یک دنیا 

اخه اونو فقط دو دقیقه باید با مرغ تفت بدم خیلی کمه مرغا همونطور مزه رب میدن که..

رب رو ۵ دقیقه تو روغن تفت بده بعد قاطی مرغ کن 

اگر آب هم بخای بریزی در حد نصف استکان زیاد نریز

دلوان۶ عالی برات توضیح داده 

دستش درد نکنه

اونی که گفته شکر بریز ، نریز ...... شکر توی رب آخه ؟! 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊