2777
2789
عنوان

خاستگاری که قبلا گذشته چندان خوبی نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 46 پست
گذشتم خیلی پاکه خیلی دوست پسرم نداشتم درد اینه حالا از این خوشم اومده میون اون خاستگارا

خب پس عزیزم وقتی خودت همچین ادمی بودی میدونی یکم درست نیس با این آدم....به هرحال کسیه ک ی دور تو این فازا بوده اگ چند سال دیگ مثلا ۷،۸ سال دیگ ک زندگی کمی از اون شور افتاد فیلش یاد هندستون کرد چی؟

من نمیخوام خدای نکرده گناه ایشونو بشورم

ولی عقل حکم میکنه ک بیشتر فک کنی

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس عزیزم وقتی خودت همچین ادمی بودی میدونی یکم درست نیس با این آدم....به هرحال کسیه ک ی دور تو این ...

دقیقا همینطوره 

با خودم میگم حیف نیست بری به این تو که صبر کردی به گناه نیوفتادی

دقیقا همینطوره با خودم میگم حیف نیست بری به این تو که صبر کردی به گناه نیوفتادی

خب پس حالا ک خودتم شک دلری بی گدار ب اب نزن

اگ سنتم مناسبه

یکم اجازه بده شاید خواستگارای بهتری اومدن

عقل حکم میکنه از دردسر دوری کنی

مخصوصا وقتی انقده پاک بودس در گذشته

عجله نکن بحث ی عمل زندگیه خلاصه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
سلیقه تو و مادرت یکیه؟؟هر انسانی خواسته خودشو دارهتو میخای باهاش زندگی کنی نه خانوادت

من ازش خوشم اومده خب به دلم نشسته 

مامانم اینا میگن ازش خیلی تعریف میکنن ولی خب هنوز باهاش نحرفیدم ببینم چه جوریاس

ببین عزیزم اصلا از روی احساس تصمیم نگیر چون احتمال ضربه خوردنت خیلی بالا میره.

خوشت اومده مهم نیست بحث یک عمر زندگی هست این آقا میخواد بشه پدر بچهات‌.

سر همین دخترباز بودنش اگه اومد باهات رابطه داشت بعد یه مدت براش عادی شدی چی؟

طعم و لذت دخترای دیگه رو قبلا چشیده مشکلی نداری؟

ببین عزیزم اصلا از روی احساس تصمیم نگیر چون احتمال ضربه خوردنت خیلی بالا میره.خوشت اومده مهم نیست بح ...

بله خودم همه ی جوانب رو می‌سنجم و منطقی تصمیم میگیریم البته که اگر مرحله ای بخواد جلو بره مشاوره هم میریم