2777
2789
عنوان

قبول دارین زندگی واسه خوشگلا خیلی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر قیافم افسردگی دارم اعتماد به نفسم صفره نتونستم برم سرکار قیافمو هرکی میبینه صد درصد راشو کج میکنه از بس خانمهای عملی زیبا زیادن کسی به ماها نه کار میده نه توجه میکنه من موندم چطوری کار پیدا کنم نیاز واجب به کار دارم حتما باید شاغل بشم میگم ۴ تا دونه طلا دارم بفروشم برای قیافم خرج کنم؟ بعدش دیگه هیچ پولی و پس اندازی ندارم نمیدونم تو دوراهی موندم اگه کلی خرج کنم خوشگل نشم چی؟ 

اکثر خوشگلایی که دیدم خوشبخت نیستن

خوشبختی یعنی شاغل بودن و قیافه خوشگل داشتن. وقتی کار داشته باشی مستقل زندگی میکنی محتاج نیستی وقتی درامد داشته باشی خوشگل هم میشی و همه به خوشگلای پولدار توجه دارن کار بهشون میدن من الان زشتم نتونستم کار پیدا کنم

زشت باشی اما شانس داشته باشی اوضاعت ده برابر بهتر از خوشگل بدشانسه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

خوشبختی یعنی شاغل بودن و قیافه خوشگل داشتن. وقتی کار داشته باشی مستقل زندگی میکنی محتاج نیستی وقتی د ...

عزیزم شما چندسالته

ی کار خوب پیدا میشه مطمئن باش یجا برو که خانوم باشن تو محیط کار

عزیزم شما چندسالتهی کار خوب پیدا میشه مطمئن باش یجا برو که خانوم باشن تو محیط کار

خیلی جاها فرم پر کردم سنم زیاده سابقه کاری ندارم تازه جدا شدم بچه هم دارم خونه پدرم هستم واقعا سخته خونه پدر زندگی کردن . اونا هم راضی نیستن من خونشونم ولی جایی ندارم با بچه نمیتونم تو خیابون بمونم منتظرم جاهایی که فرم پر کردم زنگ بزنن کارخونه فروشگاه مهد کودک مدرسه کارگر رستوران کافه فروشندگی. یه جا رفتم گفت کامپیوتر چقدر بلدی زیاد بلد نبودم . گفت برو بهت اطلاع میدم خبری نشد .من میبینم بعضيا هیجی بلد نیستن اما قیافه خوبی دارن راحت قبول میکنن من ارایش هم میکنم اما بازم زشتم

خیلی جاها فرم پر کردم سنم زیاده سابقه کاری ندارم تازه جدا شدم بچه هم دارم خونه پدرم هستم واقعا سخته ...

عزیزم انشالله همه چی به زودی درست میشه امیدوارم تو زندگیت همیشه موفق باشی

خیلی سخته واقعا🫂❤️‍🩹🥲