2777
2789

این مدت اونقدر از دندون حرف زدیم بچه هامم میدونن چی ب چیه دندون چیه لثه چیه دندون مصنوعی چیه ایمپلنت چیه

دخترام 5سالونیم ان

امشب ب باباشون میگفتن پول زیاد کارکن مامان دندونشو درست کنه راحت بشه🥲

دیگه بابا هرچقدرم کارکنه این دندونا درست بشو نیستن😓🤒

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

اره خیلی گرون شده‌..ی کارگر ساده باید ی ماه کار کنه حقوق ی ماه بده واسه عصب کشی ی دندون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بابای منم کار میکرد مامانم بتونه دندوناشو درست کنه💔

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اره خیلی گرون شده‌..ی کارگر ساده باید ی ماه کار کنه حقوق ی ماه بده واسه عصب کشی ی دندون

بعد حق و حقوقشم ندن بگن کارفرماتون عوض شده یا رفته مسافرت😓😓😓😓😓😓😓😓

کاش بابای منم کار میکرد مامانم بتونه دندوناشو درست کنه💔

من چندین ساله گرفتار دندونم

فکرکنم تا چند ماه دیگه دهانم خالی از دندون میشه😔

الهی چه مهربونه خداحفظش کنه🥺بچه تو دلش چقدر نگرانته و غصه میخوره

اره طفلیا میبینن من درگیر و غصه دارم 😓

عزیزم چه پشت مامانشه🤗😍

یه لحظه فکر کردم میخاد بگه زیاد کار کن پول زیاد بیار بریم فلان وسیله یا لباس یا اسباب بازی بخریم

بعد دیدم میگه دندون مامان خرابه اذیت میشه ببریم درست کنیم🥲

من چندین ساله گرفتار دندونمفکرکنم تا چند ماه دیگه دهانم خالی از دندون میشه😔

مامان منم تقریبا دیگه نداره باید کامل بزاره هرچی میزاره حالا مصنوعی ایمپلنت هرچی

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

مامان منم تقریبا دیگه نداره باید کامل بزاره هرچی میزاره حالا مصنوعی ایمپلنت هرچی

چندسالشه مامانت؟

من هنوز 30 سالمم نشده هم سنام هنوز مجردن یا تازه عروس

من تو فکر دندون مصنوعی ام 

ایمپلنت برامن دست نیافتنیه🥲