الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گندمی چشماش بادومی کشیده ابرو پر پشت چال گونه و چال فک و بینیش هم متوسط بود به نظرتون زیباست؟؟؟؟؟
اسی؟
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و قد ۱۶۷ تو پر چال گونه و چال فک یه خال کوچیک نزدیک چال گونه بینی متوسط
ویژگی های خودمه به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
بچه ها میشه درباره این ویژگی ها نظر بدید؟چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و ...
بچه ها رفتیددددددد لاقل نظر میدادید🫠🤣😂🤧