بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گندمی چشماش بادومی کشیده ابرو پر پشت چال گونه و چال فک و بینیش هم متوسط بود به نظرتون زیباست؟؟؟؟؟
اسی؟
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و قد ۱۶۷ تو پر چال گونه و چال فک یه خال کوچیک نزدیک چال گونه بینی متوسط
ویژگی های خودمه به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟
دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقتها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠 لطفا لایک نکنید🙏🫠
بچه ها میشه درباره این ویژگی ها نظر بدید؟چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و ...
بچه ها رفتیددددددد لاقل نظر میدادید🫠🤣😂🤧