2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دختره بود چشم ابرو مشکی 

گندمی چشماش بادومی کشیده ابرو پر پشت چال گونه و چال فک و بینیش هم متوسط بود به نظرتون زیباست؟؟؟؟؟

اسی؟

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

کاش معروفم میگفتید

تو معروفا از سی سالگی هدیه تهرانی خیلی خوشم می اومد 

لیلا حاتمی هم قیافش به دل میشینه 

بقیه یه ذره عملی هستن بخوام بگم مثلا طناز طباطبایی 

بعد مردا خیلی از بهاره افشاری خوششون میاد میپسندن 

بچه ها میشه درباره این ویژگی ها نظر بدید؟

چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و قد ۱۶۷ تو پر چال گونه و چال فک یه خال کوچیک نزدیک چال گونه بینی متوسط 

ویژگی های خودمه به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

خودم چشما درشت کشیده مشکی ابرو متناسب

😁زاویه فک 

رنگ پوست سبزه 

قد متوسط 

بالا تنه لاغر پایین تنه تو پر

چال گونه 

خال کوچلو زیر چشمم

عکسم تو تاپیکم هست موهام رنگ  کردمم

بچه ها میشه درباره این ویژگی ها نظر بدید؟چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و ...

بچه ها رفتیددددددد لاقل نظر میدادید🫠🤣😂🤧

بچه ها میشه درباره این ویژگی ها نظر بدید؟چشم ابرو مشکی با آبروی پر پشت و چشم بادومی و کشیده گندمی و ...

چال فک چیه؟اره خوبه ولی عکس بهترمیشه نظرداد

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱