2777
2789

من فقط وقتی نوزاد بودم رفتم مشهد. مامان بابامم همینطور.

حقیقتش تصمیم بر این بود بریم جای دیگه خونه اقوام ولی یهویی بدون پیش زمینه قبلی تو ذهنمون اومد بریم مشهد.من بیشتر برای مامانم دلم خواست برم. وقتی تو تلویزیون حرم رو نشون میدن اشک تو چشماش جمع میشه. دلم خواست حالا که داریم میریم جایی بریم جایی که خوشحال بشه.

البته استرس هم کمی دارم . چون تا به حال نرفتم 🫠

برای چهارشنبه شب بلیط گرفتیم

براتون دعا میکنم 🫂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا چند هفته پیش نرفته بودم 

اولین زیارتت منو دعا کن آشتی کنیم 😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

التماس دعا🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

حقیقتا بلیط قطار شهرمون تا من میخواستم رزرو کنم تکمیل شد 

بعدش یهو چند نفر ظرفیت نشون داد که گرفتم

انگار همه چی جور شد یهو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

با ماشین شخصی هم میتونسیم بریم ولی چون مسیر طولانیه گفتیم خستگی به تنمون میمونه

خوش ب سعادتت.میشه برای منم دعا کنی؟از دوری اقا دارم پر پر میزنم.اگه یادت بودم بگو گفت غلط کردم😭

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
عزیزم خیلی خوش میاین امیدوارم حسابی بهتون خوش بگذره 🧡

عزیزم اگر تجربه ای دارین بگین 

من کمی استرس دارم چون اصولاً هر کار و جایی برام ناشناس باشه استرس میگیرم براش

خوش به سعادتتون 

بهبهههه🥰🥰

خیلی خیلی خیلی التماس دعا 

تو رو خدا یادت باشه از امام رضا بخواه بچه‌ی من سلامت به دنیا بیاد بیاریمش پابوس آقا  

دعا کن همسرم حسام کارش رو غلتک بی افته 

انشالله خودتون هم حاجت روا و دست پر برگردین 💖❤️💖❤️💖

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲