2777
2789
عنوان

اگر متاهید بخونید

273 بازدید | 31 پست

تورو خدا  اگر متاهل هستید و ازدواج کردید یا اگر یا روزی ازدواج کردید  همش خونه مامان باباتون نباشید  اونا هم نیاز به آرامش و تنهایی دارند

من بچه آخر خانوادم ، از روزی که جنگ شده تا امروز  خواهرام خونه‌ی ما هستند به خدا دارم روانی میشم . خسته شدم از دست بچه هاشون خیلی گریه  و سر و صدا می‌کنند.   

‌‌‌

حق داری اما بشرطیکه وقتی خودت ازدواج کردی مرتب خونه پدر مادر نباشی

خاله کوچیک من هر موقع میرفتم خونه مامان بزرگم اخم و تخم میکرد حالا خودش و بچه ش عملا اونجا رو قرق کردن کسی نمیتونه آرامش داشته باشه اونجا

لایک نکن خواهر من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه عده که همش همه جا پلاسن گارد میگیرن😂

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

حق داری اما بشرطیکه وقتی خودت ازدواج کردی مرتب خونه پدر مادر نباشیخاله کوچیک من هر موقع میرفتم خونه ...

نه به خداا . یه شوهر میگیرم که یا نزاره برم خونشون یا  راهم دور باشه 🤦‍♀️

‌‌‌

ولی منم دقیقا زمان مجردیم همین مشکل رو داشتم و بعد ازدواجمم هنوز همین جوری ام از خونه مادرم بخاطر شلوغی فراری ام همش دلم میخواد خونه خودمون باشم ولی همسرم عاشق خونه مادرمه بخاطر حیاط بزرگش نصف ماه رو اینجاییم 

دیگ هر سری میام اینجا انقد به همسرم میگم پاشو بریم پاشو بریم مامان و بابام ناراحت میشن