به نیت تک تکتون شمع روشن کردم بیاید حاجاتتون رو بگید برای حاجت روایی من هم دعا کنید
برای کنکوریامونم دعا کنید که تلاشاشون نتیجه بده،اونایی که پشت موندن،اونایی که مصاحبه فرهنگیان دارن و...
مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم
شادی به ایران برگردههمه کسایی که میشناسم و نمیشناسم شاد و سلامت باشنمنم موفق شم مامان بابام خوشحال ش ...
چه دعای زیبایی،آمین
مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)