2777
2789

یه اکانتی بود اسمش suki626 بود پروفایلشم یه زن ژاپنی دکتر بود که خب فیک بود از اینستا برداشته بود آیدی هم نداشت زمانی که میومدم تل و آن میشدم پیام میداد بهم میگفت سلام من سین نمیزدم باز هی پیام میداد سلام آخرشم دید سین نمیزنم پاک کرد پیوی رو دو طرفه

الان رفتم تل دوباره دیدم دیروز دوباره پیام داده سلام

اومدم یه علامت سوال فرستادم بعد گفت که ببخشید شما خانوم آلمی راهنمای تور ما هستین؟من سوکی اهل بریتانیا هستم و شماره شما رو به ما دادند خیلیم سریع پیام میداد از قبل انگار کپی داشت

گفتم که خیر بعد هم گفت که ببخشید فکر کنم شماره رو اشتباهی وارد کردم بهت پیام دادم و اینا کلی چیز دیگم گفت دیگه ترسیدم بلاک کردم

یعنی چی

دقیقا زمانی که بهش پیام دادم پنج دقیقه بعدش فوری آن شد با اینکه از دیروزش آف بود

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا جواب اینا رو کلا نده در جا بلاک کن وقتی تابلوعه فیکه چرا جواب میدی خواهر من؟ اینا هکرن اکثرا

فکر کردم شاید دوستام باشن یا کسی که میشناسم 

چون اونا اکثرا ازین پروفا و اسما میذارن باز اشتباه کردم کنجکاو شدم چیزی نمیشه الان؟

نمی‌دونم چرا من استرس گرفتم 🥲😂

منم استرس گرفتم ولی از یه طرف احساس میکنم منو می‌شناسه و زیر نظر داره خیلیم زیر نظر داره در حدی که چک می‌کنه کی انلاینم که افم

نمی‌دونم حس نمیکنم کلاه‌بردار باشه حس میکنم الکی چرتو پرت گفت که باهاش صحبت کنم نزدیک بشه خیلی عجیب بود واقعا یعنی چی

اونم می‌گفت خارجیه؟

اره میگفت سرباز  ام از دولتم 3 میلیارد دلار دزدیدم میدم ب تو سرمایه گزاری کن فقط 60 میل پول بده ک بلاکش کردم😂😂😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

فکر کردم شاید دوستام باشن یا کسی که میشناسم چون اونا اکثرا ازین پروفا و اسما میذارن باز اشتباه کردم ...

نه عزیزم چیزی نمیشه لینکی چیزی اگه ارسال کردن باز نکن 

لطفا بلاکش هم بکن و هرگز دیگه جواب نده