2777
2789
عنوان

بچه ها یه اکانت خیلی عجیب غریب تو تل بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 41 پست
معمولا اینا یه چیزی رو تبلیغ میکنن مثلاً یه بار به منم پیام داد گفت ما ارز دیجیتال داریم بیا بخر ، ق ...

این اونجوری نبود این اینجوری الکی خودشو خارجی جا زد که انگار میخواد بیاد ایران با تور😐

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

برا تو عجیبه نه برا من که میرم مخ خانوموای ژاپنی رو می زنم😁😁

آخه این ژاپنی نبود که الکی می‌گفت من بریتانیاییم بعد اسم ژاپنی و پروف ژاپنی گذاشته بود😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگفت سرباز ام از دولتم 3 میلیارد دلار دزدیدم میدم ب تو سرمایه گزاری کن فقط 60 میل پول بده ک بل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا به نظرم اینایی که اینجوری می‌خوان اینجوری کلاه.برداری کنن کاظم هستن سه ساله از ترقوز اباد

نه عزیزم چیزی نمیشه لینکی چیزی اگه ارسال کردن باز نکن لطفا بلاکش هم بکن و هرگز دیگه جواب نده

بلاکش که کردم لینکی هم نفرستاد ولی حس میکنم یکی از آشنا ها باشه یا کسی که می‌شناسه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا به نظرم اینایی که اینجوری می‌خوان اینجوری کلاه.برداری کنن کاظم هستن سه سا ...

دقیقاااا جالب اینجاس فارسی هم مینوشت و حالت کتابی😂😂😂💔

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

اونی که به من پیام داد اسمش آلیسیا بود از آلمان 😂

بعد آخه میدونی کلاه.بردار که باشن ۲۴ نباید مگه آنلاین باشن این چرا من بهش پیام دادم فوری آن شد بعد که بلاکش کردم فوری آف شد

دقیقاااا جالب اینجاس فارسی هم مینوشت و حالت کتابی😂😂😂💔

برای منم فارسی می‌نوشت کتاب بهم می‌نوشت ویرگول و نقطه اینام میذاشت😑😂

بعد آخه میدونی کلاه.بردار که باشن ۲۴ نباید مگه آنلاین باشن این چرا من بهش پیام دادم فوری آن شد بعد ک ...

شاید ربات دارن که تا پیام میدی جوابت رو بدن وقتی هم بلاک بکنی دیگه غیرفعال میشه 

🪐🪐🪐