2777
2789
یه بار سوره یس رو بخون هدیه کن به مادر حضرت ابوالفضل ان شاءالله حاجتت رومیده وگوشه چادر نمازتو گره ب ...

ممنون 

چادری نیستم اگر چادر نمازی که برام گذاشتن برای روز عقدم گره بزنم بد نیس؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجت هم گرفتید ؟آخه اولین باره می‌شنوم

منم چندسال پیش یکی تو نینی سایت بهم گفت 

اره حاجت گرفتم ولی واسه خواسته ام محال غیرممکن نبود..

ولی از۶۰بار سوره یس هم حاجت گرفتم واقعا فکرنمیکردم درست بشه ولی شد.

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشاعره

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خیلی کم مثلاً چقدر

نمی‌دونم واقعا 

مثلا ده تا 

چون مغازه که نیست بخوای پر کنی که قشنگ بشه 

انلاینه کسی نمیبینه 

بعد برای تبلیغ هم باید هزینه کنی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
رانندگی واقعا با 12 جلسه رفتین آزمون افسر دادین قبول شدین؟!

خودم اصلا سمتش نرفتم

ولی پدرم بله

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یه تاپیک زدم که راجب این شخثیت چه نظری دارین

افراد کمی پاسخ دادن💔💔🚶🏻‍♀️

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)