2777
2789

چه ذکری باعث آشتی و حاجتروایی میشه ؟

اگه فوری باشه خیلی عالیه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگی واقعا با 12 جلسه رفتین آزمون افسر دادین قبول شدین؟!

اگه یاد نگیری دوباره برات چندجلسه مینویسه باید بری بعد دوباره امتحانه

البته بعد از قبولی باید رانندگی کنی تا کامل دستت بیاد

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

میگم کلاسای هلال احمر برا کمک های اولیه خوبن یا از بیشتر تئوری و فراره؟؟

مهارت هایی مثل تزریقات و اینا مفیده یا وقت تلف کردنه نظرتون چیه

مشکل روحی دخترم پیش هر دکتریم بردمش حالش همونه تغییر نکرده

من مشکل روحی دارم غیر از دارو روان درمانی مؤثره به نظرم و دعا و نیایش هم برا من خیلی موثر بوده مثلا خودم چله حدیث کسا گرفتم برام مثبت بود، نماز جماعت همین طور یا بیرون رفتن با خانواده، مدیتیشن کلا زیاده روی و اصرار برام جواب منفی داری تو همه شون 

درکل اینجا اوایل درمودش صحبت میکردم چون آگاهی مردم هنوز بالا نیست اونقدر که بخوام درموردش صحبت کنم 

درمورد فرازمینی ها کتاب های جادو اینده نرگی 

طالع بینی 

عجایب قران 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

مشکل روحی دخترم پیش هر دکتریم بردمش حالش همونه تغییر نکرده

به دکتر بگید با این که تحت درمانه ولی این مشکلاتو داره اگه نتونست خوبش کنه ببرید یه دکتر دیگه اینقد دنبال دکتر بگردید که درمان شه 

حتما دکتری پیدامیشه که اختلالات رو درمان کنه کم نیارید و بگردید

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
درکل اینجا اوایل درمودش صحبت میکردم چون آگاهی مردم هنوز بالا نیست اونقدر که بخوام درموردش صحبت کنم د ...

من دوس دارم از اینا

میگم کلاسای هلال احمر برا کمک های اولیه خوبن یا از بیشتر تئوری و فراره؟؟مهارت هایی مثل تزریقات و این ...

نمیدونم 

ولی تزریقات خوبه که میتونی توی مطب ها کارکنی