2777
2789
عنوان

با پسره تازه دارم اشنا میشم گفت برو لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 54 پست

اکثر پسرا بی ملاحظه رفتار میکنن البته این حرفی نیست که بخاطرش، ناراحت شی چون از سمت پسرا طبیعیه اگه واقعا خودتو دوست داشته باشی این حرفا نباید روت تاثیر بذاره ولی اگه دیدی تو چیزای دیگه هم این اقا پسر بی ملاحظه رفتار کرد یه تجدید نظری در رابطه باهاش کن

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر پسرا بی ملاحظه رفتار میکنن البته این حرفی نیست که بخاطرش، ناراحت شی چون از سمت پسرا طبیعیه اگه ...

بله درسته نمیدونم شاید من چون مردهارو درک نمیکنم ناراحت شدم 

فعلا ک اوایل رابطه هست و چیز خاصی فعلا ازش نمیدونم 

فقط خیلی زیاد میگه دلم میخواد به خودت همش برسی در حالیکه من یه دختر ورزشکار و به روز هستم و نمیدونم از این حرفا دنبال چی هست دقیقا😑😑😑

بله درسته نمیدونم شاید من چون مردهارو درک نمیکنم ناراحت شدم فعلا ک اوایل رابطه هست و چیز خاصی فعلا ا ...

منی که تجربه بیشتره بت میگم این چیزا از طرف مردا طبیعیه ولی خب یه بار تو شوخی ازش بپرس سلیقه تو ، توی دخترا چجوریه هم قیافتا هم هیکلی که بهتر متوجه بشی 

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

منی که تجربه بیشتره بت میگم این چیزا از طرف مردا طبیعیه ولی خب یه بار تو شوخی ازش بپرس سلیقه تو ، تو ...

پرسیدم میگه دوستددارم دختر ب روتین پوستی ورزشی توجه کنه اگه عملی لازم بود انجام بده حتما حتما هم لیزر بره 

پرسیدم میگه دوستددارم دختر ب روتین پوستی ورزشی توجه کنه اگه عملی لازم بود انجام بده حتما حتما هم لیز ...

خب اگه پسره مهمه برات و میخوای داشته باشیش خودتو به معیارتشخیص نزدیک کن غرم نزن! اگه میبینی ارزش نداره واست که ول کن اینطوری خودش میره