2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد

96 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۲ روز دیگه پسرم ۲ماهش میشه اولا یجوری قشنگ سینه رو میگرفت الان سینه میره دهنش گریه میکنه گرفتنیم قشنگ نمیگیره چیکار کنم بنظرتون تا قشنگ بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم خنکش کن لباس کم بپوشون 

محیط خونه خنک باشه 

خودتم اضطراب نداشته باش و قبلش سینه ت را بشور 

یکم پشت هم شیرنده 

اکه ادمه داربود ببر شاید رفلاکس داره 

حالا چک کن بینی هاش تمیزه گرفته نیست سرمانخورده

ن دوبار بردم دکتر معاینه کرد

پس شاید دهنش افت نزده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

صدای سشوار دانلود کن بذار ،پستونک بذار دهنش آروم شد برش دار شیر بده سریع

صدا نمیزارم ولی کلا اینکارو میکنم پستونک میزارم چشاش رفتنی شیر خودمو میدم اولا انقدر قشنگ میگرفت سریع  یه جوری میخورد انگار چن روزه هیچی نخورده الان خوردنیم تو بغلم نمیخوره میگه باید دراز بکشی کنارم

من پنیرک مانندو تشخیص میدم ولی نزده نگا کردم

سفید میشه داخل دهنش شیر گرم باشه بچه نمیخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره پس زده تو بیداری نخوره موقع خواب بخوره پس زدهماه بعد پیش دکتر اگه وزنش ثابت موند یا کم شده بهش ش ...

اول که قشنگ میخورد خواستم  کمکی بدم هرچی خورد بالا اورد اصلا شیر خشک نمیوفته بهش الانم شکر خدا ماشالله وزنش خیلی خوبه دکتر میگه نیاز نیس