2777
2789

آزاد خودگردان یک شهر کوچیک تهش تراز ۷۲۰۰ میخواد 

آزاد خودگردان اتاق عمل یه شهر کوچیک تهش تراز ۷۳۰۰ میخواد 

آزاد هم با رتبه کشوری قبول میکنن

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

آزاد خودگردان یک شهر کوچیک تهش تراز ۷۲۰۰ میخواد آزاد خودگردان اتاق عمل یه شهر کوچیک تهش تراز ۷۳۰۰ می ...

مرسی ب نظرت باتراز کل ۶هزارو پانصد چیزی قبول نمیشم ؟منظورم پیرا پزشکی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ب نظرت باتراز کل ۶هزارو پانصد چیزی قبول نمیشم ؟منظورم پیرا پزشکی ؟

خواهش میکنم 

شاید شاید بتونی بهداشتت آزاد خودگردان یه شهرستان کوچیک بیاری

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

پرستاری دولتی میده اگه تیر به 9000 برسه پزشکی ازاد

ببخشید معدل دیپلم یا همون دوازدهم چقدر تاثیر داره ؟

شما معدلتون چنده ؟

با معدل ۹ یا ۱۰ میشه کنکور داد البته درصد کنکور بالا باشه و پرستاری دولتی یه شهر کوچیک آورد ؟

آخه از تخمین رتبه هیوا که استفاده میکنم درصدهارو که بالا میزنم و منطقه دو با معدل ۹ و ده نظام قدیم ، رتبه چهل هزار منطقه میده . میشه یه کم راهنماییم کنید اگر امیدی هست تا برای کنکور ۴۰۵ شروع کنم بخونم . من سی و دو سالمه 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
پرستاری دولتی میده اگه تیر به 9000 برسه پزشکی ازاد

ببخشید معدل دیپلم یا همون دوازدهم چقدر تاثیر داره ؟

شما معدلتون چنده ؟

با معدل ۹ یا ۱۰ میشه کنکور داد البته درصد کنکور بالا باشه و پرستاری دولتی یه شهر کوچیک آورد ؟

آخه از تخمین رتبه هیوا که استفاده میکنم درصدهارو که بالا میزنم و منطقه دو با معدل ۹ و ده نظام قدیم ، رتبه چهل هزار منطقه میده . میشه یه کم راهنماییم کنید اگر امیدی هست تا برای کنکور ۴۰۵ شروع کنم بخونم . من سی و دو سالمه 

و اینکه نمیتونم ترمیم معدل انجام بدم اصلا شرایطشو ندارم . 

با این شرایطم میشه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"