2777
2789

اصلا حال خوبی ندارم...خیلی زیاد حال تهوع دارم ، گلاب به روتون ..هرچی می خورم بالا میارم ،فقط دوست دارم چیز شور بخورم، حتی با خوردن اب هم حالم بهم می ریزه، کی اصلا نمیتونم تکون بخورم کارای شخصیمم مادر شوهرو شوهرم انجام میدن ،خسته شدم ،کی تموم میشه خسته شدم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

طبیعی هستی یاسزارین

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول حالت تهوع داشتی ؟

اره ،الان خیلی بیشتر شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اوایل بارداریتم حالت بهم میخورد؟؟؟ ای وای دیگه ماه اخر جرا باید تهوع باشه اخه

اره ،اما کمتر

نمبدونم، بارداریم خیلی متفاوته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله زودتر این روزا بگذره به سلامتی فارغ بشی من دارم خداخدا میکنم ۴ ماهم بشه تهوع کم بشه نگو ماه ...

همچنین عزیزدلم شماهم به سلامتی فارغ بشی 🌺🌺نگران نباش عزیزم همه مثل هم نیستند که

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهر منم سر بارداری برادر شوهرم تا آخر تهوع داشته. انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم

تشکر عزیزدلم از لطفت🌺🌺🌺💐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیرم چشم روهم بزارید این روزا میگذره خداروشکر کن مادرشوهرت حسابیه کمکت میکنه

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

طبیعی

منم همین بودم صبحا پنیر نون خیارشور

یا ترد نمکی

شبا نهار برنج کته با خیارشور

روشم اب خیارشور میریختم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد