اصلا حال خوبی ندارم...خیلی زیاد حال تهوع دارم ، گلاب به روتون ..هرچی می خورم بالا میارم ،فقط دوست دارم چیز شور بخورم، حتی با خوردن اب هم حالم بهم می ریزه، کی اصلا نمیتونم تکون بخورم کارای شخصیمم مادر شوهرو شوهرم انجام میدن ،خسته شدم ،کی تموم میشه خسته شدم😔
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....
عزیزدلم انشاءلله به سلامتی و خرمی فارغ بشی🌺🌺 جنسیت بچهتون چیه
قربونت شما عزیزم
همچنین
والا راستش از زایمان زودرس خیلی میترسم
دختره گلم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزدلم نگران نباش اصلا... بسلامتی و خرمی ....اسم انتخاب کردی عزیزم
فداتشم انشالله
خدا از زبونت بشنوه
یه چند تا نوشتم ولی قطعی نیستن
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خدانکنه مهربون... چیا هستن اسامی؟ منم یه چند تایی انتخاب کردم
آلما -تیارا
نورا -تیدا
دلارا -لیانا