2777
2789
عنوان

ماه آخر بارداریم هستم اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
عزیزدلم انشاءلله به سلامتی و خرمی فارغ بشی🌺🌺 جنسیت بچه‌تون چیه

قربونت شما عزیزم 

همچنین 

والا راستش از زایمان زودرس خیلی میترسم 

دختره گلم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم همچنین...پسره

اسم انتخاب کردی عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

قربونت شما عزیزم همچنین والا راستش از زایمان زودرس خیلی میترسم دختره گلم

نه عزیزدلم نگران نباش اصلا... بسلامتی و خرمی ....اسم انتخاب کردی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من جنسیتش دختره ممنونم عزیزم همچنین ان شالله راحت بگذره بقیش بهت یه سریا ژنتیکی بارداری‌شون سخت میگذ ...

اسم انتخاب کردی عزیزم...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزدلم نگران نباش اصلا... بسلامتی و خرمی ....اسم انتخاب کردی عزیزم

فداتشم انشالله 

خدا از زبونت بشنوه 

یه چند تا نوشتم ولی قطعی نیستن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
فداتشم انشالله خدا از زبونت بشنوه یه چند تا نوشتم ولی قطعی نیستن

خدانکنه مهربون... چیا هستن اسامی؟ منم یه چند تایی انتخاب کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه مهربون... چیا هستن اسامی؟ منم یه چند تایی انتخاب کردم

آلما -تیارا

نورا -تیدا 

دلارا -لیانا

اره عزیزم لیانا شما چی انتخاب کردی؟

من اسم نیما رو خیلی دوست دارم که اسم برادرزادمه...پارسا...محمدعلی...امیرمحمد....حسام...مهراد

شوهرم میگه حسام...من مهراد روبیشتر دوست دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آلما -تیارانورا -تیدا دلارا -لیانا

نورا🌸🌸🌸🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اسم نیما رو خیلی دوست دارم که اسم برادرزادمه...پارسا...محمدعلی...امیرمحمد....حسام...مهرادشوهرم می ...

اسمای قشنگیه ان شالله به سلامتی منم یه پیشنهاد بهت میدم اوایل ک فک میکردم بچم پسره ایلهان رو انتخاب کردم اینو گفتم شاید خوشت بیاد 

اسمای قشنگیه ان شالله به سلامتی منم یه پیشنهاد بهت میدم اوایل ک فک میکردم بچم پسره ایلهان رو انتخاب ...

تشکر بانو🌸آیلهان؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40