2777
2789
عنوان

دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 70 پست
راستش دیگه خسته شدم از بس رنگ موهام انواع قهوه ای شده گفتم یکم روشن بشه یه تغییر کنم

باشه انشالا بسلامتی اما گفتم اگه رنگ روشن پیدا نکردی ترکیب زیاد هست ولی اگ دوس داری بزار 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه انشالا بسلامتی اما گفتم اگه رنگ روشن پیدا نکردی ترکیب زیاد هست ولی اگ دوس داری بزار 

ممنون عزیزم وقت گذاشتی راهنمایی کردی اون ترکیبی که گفتی واسه دخترخالم میزارم آخه اون نمیخاد دکلره کنه 

اینم نازه چه رنگیه

فکرکنم هایلایته نسکافه ایه فرمولش رودارم 

💜زمینه پایه ۷

طبیعی ۷

نسکافه ای 

دودی ۷

نقره ای ۵ سانت 

بنفش دوسانت 

لایت پایه ۱۰  

طبیعی 

شیرشکلاتی

کمی کنفی 

نقره ای سه سانت 

دوسانت بنفش

این ترکیبه اون رنگیه که اول فرستادم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
این چه رنگی😭

ایناترکیبین همشون بایدببری آرایشگاه عکس روببینه ترکیب رنگش روبهت بگه 

منم موهام مشکی هرچقدرم رنگ کنم آخرش قهوه ای میشه دوست دارم دکلره کنم واسه عیدولی موهام خیلی میریزه میترسم بدتربشه 😢

ایناترکیبین همشون بایدببری آرایشگاه عکس روببینه ترکیب رنگش روبهت بگه  منم موهام مشکی هرچقدرم ر ...

منم دیگه دل زدم دریا برا یه بارم که شده دکلره کنم ببینم اصلا تغییری میکنم موهام یکم پرپشته حالا یکمم بریزه ولی باز میترسم کچل شم

منم دیگه دل زدم دریا برا یه بارم که شده دکلره کنم ببینم اصلا تغییری میکنم موهام یکم پرپشته حالا یکمم ...

کچل که نمیشی اگه دکلره کردی موهاتواحیاکن نذارآسیب ببینه مدام برس بهش