2777
2789
عنوان

کودک همسری

843 بازدید | 50 پست

واقعا چه رسم دموده وپیش پا افتادست که یک دختر افتاب مهتاب ندیده دهنش بوی شیر میده بره وازدواگ کنه؟

تو منطقه ما تو ۱۵ ۱۶ شده زیر پونزده میرن یکدونه دختر ششمیرو شوهردادن حالا بعد چند سال مادر شده🤢

اکثرا توگوشی چت میکنن وتوسن زود شوهر میکنن بعد هم طلاف میگرن این چه کاریه اصلا چجوریه یک سریا راضی ورضا به کودک همسرین؟

منم تو سن کم ازدواج کردم شاید بعضیا به اصرار خانوادس یا مشکلی دارن ک میخوان با ازدواج راحت بشن

شما هم قضاوت نکنین❤️🙂

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده های احمق،، سطح فرهنگ پایین

حالا تو یه برنامه ایی بری میبینی کودک همسری موج میزنه همه زیر 18 شوهر کردن بچه دارن تازه همشونم قربانی کودک همسرین و خودشون میزنن به خریت

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

اتفاقا بهترین کار رو میکنن هم عشق و حال میکنن هم زودتر مادر میشن البته نظر من اینه

عشق وحال؟ هه!

مادر شدن؟ هه! بدبدخت تو بیمارستان جون میدن از زایمان  زود هنگام

ببین خب منم از ۱۰ سالگی خواستگار داشتم ولی بابام خونه روشون نمی‌داد 

ولی خب دوستم ۱۳ سالگی ازدواج کرد چون واقعا عاشق بود و الان هم زندگی خوبه داره ۵ سال گذشته

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

درست حرف بزن لطفا

احمق بودن فوش نیس یه ویژگی تو بعضی ادما

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن